Για ποσό κοντά στα 270 εκατ. ευρώ μίλησε ο Βασιλειάδης!

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανέφερε στις ομάδες ότι του χρόνου ΝΟVA και ΕΡΤ μπορούν να δώσουν 49 εκατ. ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό για την πενταετία πλησιάζει τα 270 εκατ. ευρώ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Με συγκεκριμένα νούμερα μίλησε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των ομάδων της Super League. Βέβαια, προαπαιτούμενο είναι να υπάρξει αναδιάρθρωση και να μειωθούν οι ομάδες σε 12 από την σεζόν 2019-20, κάτι που βρίσκει αντίθετες τις περισσότερες ΠΑΕ, όπως αναφέρει το sport24.gr, υπογραμμίζοντας:

Φυσικά, τα χρήματα θα προέρχονται τόσο από τη NOVA όσο και από την ΕΡΤ, τονίζοντας μάλιστα ότι τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα σε βάθος πενταετίας. Για τι ποσό μιλάμε; Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πλησιάζει τα 270 εκατ. ευρώ από το συνδρομητικό και την κρατική τηλεόραση.

Για του χρόνου, μπορούν να δοθούν 49 εκατ. ευρώ, ενώ κοντά στα 57 εκατ. ευρώ είναι το ποσό για καθένα από τα τέσσερα επόμενα χρόνια. Φυσικά, πρόκειται για χρήματα πολλά παραπάνω απ’ αυτά που μπορούν να εισπράξουν τώρα οι ομάδες, μην ξεχνώντας ότι πολλές εξ αυτών αυτή την στιγμή είναι τηλεοπτικά άστεγες.

Όλα αυτά θα συζητηθούν στο έκτακτο Δ.Σ. της Super League την Παρασκευή (29/6) και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις. Οι ΠΑΕ αντιδρούν στη μείωση των ομάδων και ειδικά μέσα σε ένα χρόνο, ενώ για τον υφυπουργό είναι προαπαιτούμενο για να προχωρήσει η αναδιάρθρωση.

To Top