ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρόκριση στον τελικό Χιλή και Περού‏

Με λίγες επιλογές η σημερινή ημέρα, με τους ρυθμούς να παραμένουν καλοκαιρινούς. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα σε Χιλή και Περού, δράση υπάρχει και σε Νορβηγία, Φινλανδία και Σουηδία. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα σημερινά ματς μέσα από το Betarades.gr, στο οποίο, επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για το θέμα που απασχολεί άπαντες τις τελευταίες ημέρες και να δείτε τις αποδόσεις δημοψηφίσματος 5 Ιουλίου, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στις στοιχηματικές εταιρίες.

Σπουδαίο ματς στο Σαντιάγκο

Με τη Χιλή να επιστρέφει στα ημιτελικά έπειτα από 16 χρόνια και το Περού να επαναλαμβάνει την πορεία της προηγούμενης διοργάνωσης, διεξάγεται σήμερα ο πρώτος ημιτελικός του Κόπα Αμέρικα. Φαβορί οι διοργανωτές, οι οποίοι απέκλεισαν (μάλλον άδικα) την Ουρουγουάη στα προημιτελικά, σ’ ένα επεισοδιακό παιχνίδι με δύο αποβολές στο φινάλε για τους αντιπάλους. Πολύ πιο εύκολη η πρόκριση του Περού, που ήταν σαρωτικό με τη Βολιβία (3-1), σήμερα υπόσχεται ισχυρή αντίσταση στη Χιλή.

Θέλει να βγάλει αντίδραση η Μπραν

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική της Β’ Νορβηγίας. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στον αγώνα της Μπαερούμ με την Μπραν, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από κακές εμφανίσεις και αρνητικά αποτελέσματα και αναμένουμε αντίδραση τους. Στο άλλο ματς, η Φρέντρικσταντ θέλει να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών κόντρα στη Γιερβ.

Με «όπλο» την έδρα της η Ίντερ Τούρκου

Την πρωτοπόρο Ελσίνκι υποδέχεται στο «Veritas Stadion» η Ίντερ Τούρκου, με στόχο φυσικά να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί που τρέχει στην έδρα της. Έχει κάνει απόρθητο κάστρο την έδρα της με εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την 2η Ροβανιέμι. Από την άλλη, αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια της παραμένει η Ελσίνκι μετρώντας έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες, με την Ελσίνκι να θέλει να επιστρέψει σήμερα στις νίκες μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Ιλβ (1-1).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Top