Για την πρώτη του νίκη ο Άρης αύριο κόντρα στη ΜΕΝΤ

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ της νεοφώτιστης ΜΕΝΤ και του Άρη (γήπεδο ΜΕΝΤ, 19:00) που αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, έχει ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα των αγώνων της 5ης αγωνιστικής, η αυλαία της οποίας ανοίγει αύριο.

Μάλιστα, οι «κίτρινοι» θα βρουν απέναντί τους γνωστά πρόσωπα, αφού τη φανέλα της ομάδας της Τούμπας φορούν οι Ζένια Γκόρτσανιουκ και Γιώργος Ναζίρης, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν στον Άρη.

Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, για τους «κίτρινους» ο αγώνας με τη ΜΕΝΤ είναι ευκαιρία για μια νέα αρχή μετά τις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα και τα όσα έγιναν στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, για μία ακόμα φορά δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Γιάτση, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Στέλιο Νικηφορίδη (αποτελεί παρελθόν από την ομάδα) και Χρήστο Χατζηπαραδείση, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα την προηγούμενη εβδομάδα και ξεκίνησε σταδιακά αποθεραπεία.

Από την πλευρά του, ο λίμπερο του Άρη, Λάμπης Μπαμπαλιούτας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, λέγοντας σχετικά: «Για μας από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν άλλα αποτελέσματα εκτός από νίκες. Περάσαμε μία πολύ δύσκολη σειρά αγώνων με τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο αλλά πρέπει να κάνουμε μία νέα αρχή. Χρειαζόμαστε καλύτερες εμφανίσεις και νίκες ώστε να ανακάμψουμε βαθμολογικά», για να καταλήξει:

«Η ΜΕΝΤ είναι καλή ομάδα, ειδικά στο γήπεδο της και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πιο πολύ χρειαζόμαστε μία νίκη για την ψυχολογία μας».

To Top