ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Για τις 13 Αυγούστου η προετοιμασία

Οι μεταβατικές προπονήσεις του Άρη ολοκληρώθηκαν χθες, με τον χρόνο να κυλάει πλέον αντίστροφα για τις 13 Αυγούστου, όταν και αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Χθες στο Nick Galis Hall πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση από το μεταβατικό πρόγραμμα που είχαν εκπονήσει ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του. Όσοι παίκτες συμμετείχαν στις προπονήσεις θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν (ή και να συνεχίσουν ατομικές προπονήσεις) μέχρι να επιστρέψουν για την έναρξη της προετοιμασίας του Άρη, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 13 Αυγούστου.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα, η τοποθεσία που θα γίνει η προετοιμασία (πιθανότατα εντός συνόρων) και ενδεχομένως να ανακοινωθούν κάποια φιλικά παιχνίδια, που θα χρειαστούν άμεσα, αφού ο Άρης ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του πιο νωρίς από κάθε άλλη σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως στις 20 Σεπτεμβρίου οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Διναμό Τιφλίδας στο πρώτο παιχνίδι του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά από δύο μέρες υποδέχονται την πρωταθλήτρια Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

To Top