ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουγκουλιάς: “Παθιάζομαι στην κερκίδα με τον Άρη, να τελειώνουμε την άνοδο χωρίς άγχος”

O παλαίμαχος παίκτης του Άρη Γιώργος Γκουγκουλιάς, μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με την Δόξα Δράμας, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και σχολίασε την βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τον αγώνα του Άρη με την Δόξα Δράμας:

Είναι ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας μέσα στην Δράμα, αλλά νομίζω και με την εικόνα που έδειξε φέτος ο Άρης, δεν χρειάζεται να φοβηθεί τίποτα, είτε εκτός είτε εντός έδρας μπορεί να πάρει τις νίκες.

Φέτος δείχνει άλλη εικόνα, δείχνει μια ομάδα δεμένη και το μόνο που την νοιάζει είναι το αποτέλεσμα.

Τι του αρέσει και τι έχει ξεχωρίσει από τον φετινό Άρη:

Έχουν δεθεί σαν ομάδα, παίζουν με πάθος σε κάθε αγώνα και πηγαίνουν για την νίκη, δείχνουν ομάδα και όχι να περιμένουμε περισσότερο ατομικές προσπάθειες ποδοσφαιριστών και αυτό το βλέπει και ο κόσμος και αρχίζει και ζεσταίνεται.

Ο κόσμος είναι πικραμένος και είναι δικαιολογημένο  με τέτοιες στεναχώριες που πέρασε τα τελευταία χρόνια.

Σαν φίλαθλος είναι διαφορετικά και πιο δύσκολα, και εγώ ξεφεύγω μερικές φορές στο γήπεδο, παθιάζομαι και ξεχνιέμαι ότι ήμουν ποδοσφαιριστής και με τον Σταύρο τον Λαμπριάκο έχουμε κάνει καλό δίδυμο στην κερκίδα.

Έχει περισσότερο άγχος όταν είσαι έξω από το γήπεδο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα προσπαθήσω να πάω στην Δράμα να δω τον αγώνα του Άρη.

Για την Δράμα, και το καθοριστικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

Ιστορική ομάδα η Δράμα, έχει δύσκολη έδρα και κόσμο και θα γίνει ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό ματς και στο τέλος να κερδίσει ο Άρης.

Είναι καθοριστικά ματς με Δόξα και με ΟΦΗ που πρέπει να τα πάρει η ομάδα, σαν Άρης πηγαίνεις πάντα για την νίκη αλλά να μην χάσεις γιατί θα βοηθήσει στην πορεία. Μια φορά να κάνουμε την άνοδο χωρίς άγχος.

Για τον Δημήτρη Ανάκογλου:

Νομίζω τον χειμώνα πρέπει να γίνουν προσθήκες, γιατί υπάρχουν και τραυματισμοί, περιμένουμε και τον Δημήτρη τον Ανάκογλου να γυρίσει, είναι ένας καλός παίκτης και καλό παιδί και τον είχα και εγώ προσωπικά συμπαίκτη στον Πανσερραϊκό. Έχει καλές μονάδες ο Άρης, τα παιδιά δίνουν το εκατό τοις εκατό και φαίνεται.

Ο Δημήτρης είχε έναν δύσκολο τραυματισμό και θέλει να επιστρέψει θα γυρίσει κανονικά και θα βοηθήσει την ομάδα πολύ. Είχε ανάγκη ο Άρης από παίκτες που να παίζουν για την φανέλα και τον κόσμο και είναι πολύ σημαντικό επίσης να τονίσουμε ότι και οι ξένοι παίκτες έχουν δεθεί μεταξύ τους.

Για τον κόσμο του Άρη:

Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή, γιατί τα παιδιά έχουν κάνει ένα  πολύ καλό ξεκίνημα φέτος και χρειάζεται υπομονή, γιατί και  ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα και στα δύσκολα και έδινε το παρόν πάντα.

To Top