Γκόγκιτς στην Σπάρτη, Χριστόπουλος στην… Καλαμάτα!

Ο Σίνισα Γκόγκιτς, θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας της Σπάρτης. Ο 54χρονος πλέον προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 από τον πάγκο του Απόλλωνα Λεμεσού και πέρασε από ομάδες όπως ο Εθνικός Αστέρας, ο Παναιτωλικός, οι Νέοι του Ολυμπιακού και οι Εργοτέλης, Ηρακλής, Καλλιθέα και Αχαρναϊκό.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Στην Σπάρτη φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα, αφού η πρόσληψη του Γκόγκιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έρχεται να ακολουθήσει της έντονες φήμες της ανάμειξης στην ΠΑΕ ενός Ρώσου επιχειρηματία ελληνικής καταγωγής σύμφωνα με το sportstonoto.gr.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Χριστόπουλος παρουσιάστηκε και επίσημα από την Καλαμάτα. Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου «Horizon Blu» στην παραλία της Καλαμάτας, η διοίκηση της Μαύρη Θύελλας παρουσίασε τον 46χρονο τεχνικό με τον χρηματοδότη της Καλαμάτας Αγαθοκλή Χριστόπουλο, και τον πρόεδρο του συλλόγου Απόστολο Κουκούτση, να κάνουν τις «συστάσεις» στο πολυπληθές ακροατήριο μεταξύ των οποίων ήταν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης, ο πρόεδρος του αθλητικού φορέα του Δήμου Νίκος Μπασακίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης, ο αντιπρόεδρος Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και ο ταμίας Παναγιώτης Καλκαβούρας, ο πρώην πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης, ο Θόδωρος Παπαθεοδωρίδης, ο Άγγελος Σκαφιδάς, ο Νικήτας Παπανικολόπουλος προπονητές και παράγοντες ομάδων, ποδοσφαιριστές και παλαίμαχοι αλλά και πολλοί φίλαθλοι. εκπρόσωποι φορέων, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές αλλά και αρκετοί φίλαθλοι.

Στην «καινούργια αρχή της αγαπημένης μας Καλαμάτας» και το αγκάλιασμά της με την αθρόα προσέλευση του κόσμου αναφέρθηκε ο βασικός χρηματοδότης της Καλαμάτας, Αγαθοκλής Χριστόπουλος ο οποίος στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει την θλίψη του για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, με τον οποίο είχε πολύχρονη γνωριμία μέσα από τις κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

To Top