Γκόλιας: “Κάνουμε προπόνηση μόνοι μας και αγωνιούμε…”

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Νίκος Γκόλιας μίλησε για την κατάσταση στις τάξεις των παικτών και τις προθέσεις τους στην συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”

Αρχικά είπε: «Προπόνηση δεν κάνω, όλοι κοιτάμε να προσέχουμε τον εαυτό μας και ο κάθε ποδοσφαιριστής κάνει προπόνηση μόνος του για να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να μπορεί να είναι έτοιμος. Αυτό συμφωνήσαμε, ο καθένας κάνει προπόνηση μόνος του».

Για την κατάσταση στις τάξεις των παικτών και την αγωνία: «Φυσικά και αγωνιούμε, έχει έρθει Σεπτέμβρης και ακόμα δεν ξέρουμε που να βασιστούμε, περιμένουμε να βγουν οι δικαστικές αποφάσεις για να δούμε τι θα γίνει. Δεν έχουμε και εμείς ιδιαίτερη ενημέρωση, αυτά που ξέρει ο κόσμος ξέρουμε και εμείς, είμαστε σε αναμονή για να δούμε τι θα κάνουμε».

Για τις μελλοντικές του αποφάσεις σχετικά με την καριέρα του: «Είναι κάτι που δεν μπορώ να απαντήσω αυτή την στιγμή, το είπα και πριν περιμένουμε τις οριστικές αποφάσεις με αγωνία, όπως και όλος ο κόσμος».

Τέλος επισήμανε: «Εγώ θα ευχηθώ να έρθει μια καινούργια μέρα για την ομάδα και να επιστρέψουν τα χαμόγελα στις τάξεις όλου του Άρη».

To Top