Γκόλιας: “Καθοριστικά η ήττα στην Λιβαδειά και τα εσωτερικά προβλήματα”

O Νίκος Γκόλιας μίλησε με αφορμή το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά και με σκοπό να σχολιάσει τα όσα συνάντησε τη φετινή χρονιά, που ήταν η «παρθενική» του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Aναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Ήρθα στον Άρη το προηγούμενο καλοκαίρι κι ομολογουμένως χρειαζόμουν χρόνο προσαρμογής, για να μπορέσω ν’ αντιληφθώ τον τρόπο παιχνιδιού στην πρώτη κατηγορία. Στα μέσα της χρονιάς, ένιωσα έτοιμος να βοηθήσω την προσπάθεια του Άρη.

Η δική μας δουλειά ως ποδοσφαιριστές, είναι να δουλεύουμε καθημερινά και ομολογώ πως προσωπικά, έμεινα ικανοποιημένος από τις δύο εμφανίσεις μου» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Νίκου Γκόλια, που κλήθηκε στη συνέχεια να σχολιάσει το τι πιστεύει πως μέλλει γενέσθαι: «Είμαστε σε αναμονή, όλοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο κόσμος. Περιμένουμε τις εξελίξεις, να διαπιστώσουμε τι θα γίνει με την ομάδα και ν? αποφασίσουμε για το μέλλον».

«Νιώθεις δυνατός με τέτοιο κόσμο στο πλευρό σου»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μίλησε και για τα συναισθήματα που δημιουργούνται σε κάθε ποδοσφαιριστή, όταν αγωνίζεται σε μια ομάδα, με τέτοιον κόσμο στο πλευρό της. Σχολιάζοντας την πρωτοφανή παρουσία και συμπαράσταση του κόσμου στο πλευρό του Άρη ακόμη και στο παιχνίδι της Τρίπολης, που η ομάδα είχε υποβιβαστεί, επεσήμανε: «Δεν χρειάζεται η δική μου αναφορά για τον κόσμο της ομάδας, τα έχουν πει όλοι και ισχύουν σε υπερθετικό βαθμό. Ήταν ομολογουμένως απίστευτη η παρουσία του κόσμου στην Τρίπολη. Κόσμος που ήρθε να δει μια ομάδα υποβιβασμένη, σε τόσο κακές καιρικές συνθήκες. Δημιουργούνται περίεργα συναισθήματα με τέτοιον κόσμο στο πλευρό σου. Από τη μία στεναχωριέσαι πολύ που δεν μπόρεσες να τους κάνεις χαρούμενους μια ολόκληρη χρονιά κι από την άλλη, αναμφίβολα νιώθεις πολύ δυνατός όταν τους έχεις δίπλα σου».

Σε ερώτηση για το ποια είναι η πρώτη σκέψη για το ποδοσφαιρικό του μέλλον ο 21χρονος αμυντικός χαφ προσέθεσε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά έχω συμβόλαιο με την ομάδα του Άρη, εδώ ανήκω. Θα περιμένω τις εξελίξεις, θα δούμε τι θα γίνει. Παραμένουμε σε αναμονή, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά». Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο Νίκος Γκόλιας, αναφέρθηκε στο τι δεν πήγε καλά φέτος για τον Άρη, λέγοντας: «Τα προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας ήταν πολλά, δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε γιατί ο κόσμος τα ξέρει. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, φτάσαμε πολύ κοντά σε ορισμένους αγώνες, αλλά κάτι μας έλειπε. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε καθοριστικά γκολ και να προσπαθήσουμε να τα κρατήσουμε στη συνέχεια. Θεωρώ πως το πιο σημαδιακό παιχνίδι, ήταν εκείνο της Λιβαδειάς, όπου βρεθήκαμε μπροστά με 3-1 και δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε. Ήταν το πιο κομβικό παιχνίδι, ειδικά στον ψυχολογικό τομέα για την ομάδα».

«Περάσαμε δύσκολες στιγμές»

Σε σχόλιο για το πώς βίωσε τις φετινές πολύ δύσκολες στιγμές στο εσωτερικό της ομάδας, ο Νίκος Γκόλιας επεσήμανε με νόημα: «Όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, το μόνο που πρέπει να σκέφτεσαι όλη την εβδομάδα είναι να προπονείσαι σωστά και να ξεκουράζεσαι. Αρκετοί συμπαίκτες μου έχουν μιλήσει για τα προβλήματα, στα οποία δυστυχώς οι διοικήσεις δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις. Ο κόσμος ξέρει τι στιγμές περάσαμε όλη τη χρονιά, πραγματικά δύσκολες, ακόμη και για την επιβίωση ορισμένων».

To Top