ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουλιέλμος, Αγγέλου και Βεργίνης στην κλήρωση

Με τριπλή παρουσία θα εκπροσωπηθεί ο Άρης στην κλήρωση του πρωταθλήματος στο Σούνιο σήμερα το απόγευμα.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου και ο Δημήτρης Βεργίνης που επέστρεψε στους κίτρινους θα είναι παρόντες στην κλήρωση του πρωταθλήματος και θα κάνουν τα πρώτα σχόλια για το πρόγραμμα των αγωνιστικών και τη σειρά των αντιπάλων του Άρη στην φετινή Basket League.

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε από χθες σχετικά: “Με φόντο τον αρχαίο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Basket League για τη σεζόν 2018-19 στο πολυτελές AEGEON BEACH HOTEL. Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Η κλήρωση γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ δύο και πλέον μήνες πριν τον εναρκτήριο αγώνα, με σκοπό να εξυπηρετήσει τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των ΚΑΕ / μελών του Συνδέσμου εν όψει της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς.

Στο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής χρονιάς 2018-19, που υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις και θέαμα, θα πάρουν μέρος έξι ομάδες της Αθήνας (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Περιστέρι και Χολαργός), δύο από την Θεσσαλονίκη (Άρης, ΠΑΟΚ) και έξι από διαφορετικές πόλεις της ελληνικής περιφέρειας (Προμηθέας Πάτρας, Λαύριο, Κύμη, Κολοσσός Ρόδου, Ρέθυμνο και Ήφαιστος Λήμνου).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί το όνομα του MVP της STOIXIMAN.GR Basket League για τη σεζόν 2017-18. Η κλήρωση θα μεταδοθεί live από το www.esake.gr.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ”.

To Top