Γούναρης: «Μας λύγισαν τα προβλήματα, όλη η Ελλάδα μιλάει για τον Άρη»

Ο προπονητής πόλο του Άρη, Μανώλης Γούναρης μίλησε με αφορμή τον αποκλεισμό από την διεκδίκηση της ανόδου για τους κιτρινόμαυρους.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την ομάδα είπε:

Υπήρχε μεγάλη διάθεση. Η πορεία μας την διάρκεια της σεζόν άφησε κάποιες αχνές υποψίες ότι μπορούσαμε να πάμε πιο ψηλά αλλά δυστυχώς ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με έναν σημαντικό παίκτη μας, του Παπαθεοδώρου Δημήτρη ο οποίος δεν τραυματίστηκε ακριβώς, έπαθε μία δερματική λοίμωξη στο δεξί χέρι με αποτέλεσμα να μη μπορεί να το κουνήσει. Ο Αρώνης ήταν δύο εβδομάδες έξω και στην επανεμφάνιση του έπαιζε με μισό χέρι, έσφιξε τα δόντια. Εκεί κάναμε παρεμβάσεις σε μία θεραπεία 12 εβδομάδων, το κάναμε 8 αλλά ήταν απροπόνητος.

Για την φετινή χρονιά είπε:

Σίγουρα ο απώτερος στόχος είναι η Α1. Αυτή η χρονιά μας δίδαξε πολλά σαν τμήμα γιατί ο Άρης δεν υπήρχε. Το καλοκαίρι του 18 βγήκαμε 5οι στην Α2 και για ένα παιχνίδι χάσαμε τα πλέι οφ και μπορεί να μας οδηγούσε κάπου. Το καλοκαίρι όμως του 15 η ομάδα έπεφτε από την Β στην Γ και διαλυόταν εντελώς. Ας δούμε αυτή την πορεία πριν πούμε κάποια πράγματα γιατί το πόλο δεν είναι ποδόσφαιρο ούτε μπάσκετ. Πρέπει να ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος. Η δεξαμενή των παικτών είναι πολύ μικρή, η μεταγραφική περίοδος, δεν υπάρχουν ξένοι παίκτες, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα. Εγώ και πάλι πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε η απώλεια του Παπαθεοδώρου στην τελική φάση θα ήμασταν πολύ πιο ψηλά.

Τώρα ξεκουραζόμαστε λίγο, έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές και συζητήσεις. Εμείς περιμένουμε να δούμε και που θα καταλήξει όλο αυτό και που θα είμαστε οπότε αλλιώς συζητάς αν είσαι στην Α2 και αλλιώς στην Α1.

Για την χρηματοδότηση του τμήματος είπε:

Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με αυτό το θέμα ούτε και του χρόνου θα υπάρχει θέλω να πιστεύω. Υπάρχει το team που το τρέχει το πόλο, υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίπλα μας, το πρότζεκτ έχει προχωρήσει και είναι πολύ πετυχημένο. Όλη η Ελλάδα μιλάει για τον Άρη, αυτό είναι γεγονός. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η φετινή χρονιά έφερε την ομάδα στην εξάδα της Α2, έχει φέρει 2 ηλικιακές ομάδες στην τελική φάση. Υπάρχει μία κάθετη μονάδα που λειτουργεί αυτή τη στιγμή, με τις ακαδημίες, του χορηγούς, με τους αθλητές και κάθε εμπόδιο σε καλό.

Η ομάδα δουλεύει από τις ρίζες, από τα μικρά παιδιά για να μπορέσει να πάει επάνω και πιστεύω θα δικαιωθούμε.

Για τον τερματοφύλακα της ομάδας, Βαγγέλη Τσακίρη είπε:

Αυτό είναι ένα θέμα. Ο Βαγγέλης είναι στην Εθνική ομάδα και αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πρόβλημα με την διαμονή του στην Αθήνα γιατί ακόμα δεν καλύπτονται τα έξοδα διαμονής του παιδιού και είναι ένα πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να το λύσουμε με διάφορους τρόπους και πιστεύω θα βρούμε άκρη. Το θέμα είναι οικονομικό το οποίο δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς. Θέλουμε και μία βοήθεια και ψάχνουμε δεξιά και αριστερά.

To Top