Γράβαλος στο PRESSARIS: “Με ανάγκασαν να φύγω ως αθλητής! Τι συμβαίνει με το ποδόσφαιρο”

Ο Δημήτρης Γράβαλος, ένας αθλητής-«κόσμημα» για τον στίβο του Άρη, αποτελεί εδώ και ένα 24ώρο παρελθόν από τον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κρήτη και στον «Ελευθέριο Βενιζέλο».

Ο ίδιος, που ποτέ δεν έκρυψε τα Αρειανά του αισθήματα, μίλησε στο PRESSARIS για τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα, από την στιγμή που γνωστοποίησε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ως αθλητής του συλλόγου, για το τι κρατάει και τι θέλει να ξεχάσει από αυτήν την τετραετία παρουσίας του στον Άρη, αλλά και το αν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα.

«Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έγιναν κάποιες επαφές με το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη και μία προσπάθεια, από την πλευρά τους, να παραμείνω στο σύλλογο, όμως, τελικά δεν βρέθηκε η ‘χρυσή’ τομή. Εγώ, σαν Δημήτρης Γράβαλος, εξάντλησα κάθε περιθώριο και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, όμως, οι περιστάσεις με ανάγκασαν να φύγω, μετά από τέσσερα χρόνια, από τον Άρη», για να εξηγήσει:

«Οι άνθρωποι του Α.Σ. μου πρότειναν να βρούμε από κοινού μία λύση με τη μορφή χορηγίας, προκειμένου να πάρω χρήματα, όμως, τελικά αυτό δεν έγινε πράξη. Περίμενα πως θα δρομολογηθεί το θέμα, το κυνήγησα για την αγάπη μου για την ομάδα, αλλά δυστυχώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Είναι ξεκάθαρο το ότι ήθελα να μείνω…».

Όσον αφορά στο τι θα έχει να θυμάται από την τετραετία στον αγαπημένο του σύλλογο, είχε να πει: «Τον έφορο του τμήματος στίβου, τον κύριο Ηλία Κωνσταντινίδη, ο οποίος ήταν δίπλα μου από την αρχή μέχρι το τέλος. Επίσης, αγωνιστικά πήγα αρκετά καλά, παρά τα όποια προβλήματα τραυματισμού αντιμετώπισα και φυσικά είμαι διπλά χαρούμενος γιατί αγωνιζόμουν με τα χρώματα της αγαπημένης μου ομάδας», ενώ σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να ξεχάσει: «Δεν θα ήθελα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, οι περιστάσεις με ανάγκασαν να φύγω».

Επίσης, ερωτηθείς για το αν θα σκεφτόταν την επιστροφή του κάποια στιγμή στο μέλλον παραδέχτηκε πως: «Ποτέ μη λες ποτέ…», για να ευχαριστήσει και τον πρόεδρο του «Ελευθέριου Βενιζέλου» για το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της νέας μου ομάδας, τον Γιώργο Γιατρουδάκη, που έδειξε πόσο πολύ με ήθελε στο σύλλογο. Μάλιστα, πριν έρθω στον Άρη ήταν να πάω τότε στον ‘Ελευθέριο Βενιζέλο’, κάτι που έγινε τελικά με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση».

Τέλος, αναφερθείς στο νέο του πόστο, αυτό του γυμναστή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη, ξεκαθάρισε πως: «Μου ζήτησαν σήμερα οι άνθρωποι του Άρη να τους βοηθήσω στην προπόνηση και φυσικά δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Έτσι και έγινε, λοιπόν, και αύριο θα είμαι κανονικά στον αγώνα. Δεν ξέρω, όμως, το τι μέλλει γενέσθαι, αν δεν ξεκαθαρίσω το τοπίο στην ομάδα…».

To Top