Γρόλλιος: “Μπορεί και Τετάρτη η απόφαση… Δυστυχώς ο Άρης πέρασε μια μέρα ακόμη στα δικαστήρια”

Νέα διάσταση στην έκδοση της απόφασης που «καίει» τον Αρη, στην υπόθεση ανάκλησης του Ειρηνοδικείου που έδωσε την ΠΑΕ στον Λάμπρο Σκόρδα έδωσε ο Χρήστος Γρόλλιος.

Ο νομικός που εκπροσώπησε την πλευρά του ΑΣ και της ΚΜΑ, μίλησε στο σάιτ της Nova τονίζοντας ότι: « Πράγματι, η απόφαση θα εκδοθεί είτε αύριο, είτε ακόμη και την Τετάρτη το πρωί! Δυστυχώς ο Αρης πέρασε πάλι μέσα από τις αίθουσες των δικαστηρίων και η επόμενη μέρα του κρίνεται με βάση την απόφαση που θα εκδώσει ένα δικαστήριο».

Ο κ. Γρόλλιος, δεν θέλησε να μπει στην ουσία της συζήτησης: « Περιμένουμε την απόφαση. Ηταν μια διαδικασία η οποία διήρκησε περίπου τρεις ώρες  και εκτιμώ πως ο δικαστής είδε αναλυτικά τα δεδομένα και από τις δύο πλευρές και θα κρίνει ανάλογα. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να εκφράσω συγκεκριμένη άποψη, ούτε σαν φίλος του Αρη, διότι σε αυτή τη διαδικασία κλήθηκα σαν δικηγόρος και μόνο. Θέλω να το σεβαστούμε αυτό, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η ομάδα».

Και κατέληξε: « Θέλω να πω, πως δεν ήμουν ο μόνος ο οποίος εκπροσώπησε τις θέσεις του ΑΣ και της Κοινωνίας Μελών του Αρη, αλλά και κάποιων εργαζομένων που άσκησαν πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ της δικής μας πλευράς. Ηταν και οι συνάδελφοι, ο Βαγγέλης Χατζηϊωάννου, ο Θόδωρος Σιμόπουλος, ο Χάρης Κοκκώνης και ο Γιώργος Οικονόμου. Ηταν μια συνολική προσπάθεια και από εκεί και πέρα περιμένουμε την απόφαση».

To Top