Στο ίδιο τραπέζι (ξανά) διοίκηση και τεχνικό τιμ-Σε πρώτο πλάνο η μεταγραφική ενίσχυση

Μία ακόμα εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση θα έχουν σήμερα το απόγευμα ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γαλανός με τους Κάμπος και Τοπαλίδη, άσχετα με τις ζυμώσεις που γίνονται σε διοικητικό επίπεδο. Η μερίδα του λέοντος θα δοθεί γύρω από την ενίσχυση της ομάδας, καθώς πλησιάζει η έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και σε κάθε περίπτωση ο Άρης θα πρέπει να ενισχυθεί.

Ένα από τα κενά που εντόπισε εξ αρχής στο ρόστερ του Άρη ο Πάουλο Κάμπος και είχε συμπεριλάβει στην έκθεση που είχε προσκομίσει στον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, καλύφθηκε με την απόκτηση του Φίλιππου Δάρλα.

Δεδομένο θεωρείται το γεγονός ότι την συζήτηση θα απασχολήσει έντονα η υπόθεση Κόκε που φαίνεται να έχει βρει τον δρόμο της με τον Ισπανό να βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην επιστροφή του στον Άρη, αλλά και αυτή του Νέστορα Στεφανίδη.

Για την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Στο διάστημα αυτό και με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας να απουσιάζουν το βάρος όλων θα πέσει στην ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων.

Μία πρώτη κουβέντα θα γίνει φυσικά και για την απόκτηση ενός μέσου. Όπως προαναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες το ‘διαζύγιο” με τον Σανιά αναπροσαρμόζει τις ματιές των “κίτρινων” στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς πλέον θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός χαφ.

To Top