Γ’ Εθνική: Φινάλε στον 4ο όμιλο

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για τον… ελλειπή σε αριθμό ομάδων έναντι των άλλων 4ου ομίλου, εκεί όπου την άνοδο πανηγυρίζει ήδη ο Κισσαμικός. Αναλυτικά το πρόγραμμα στους άλλους τρεις ομίλους της Γ΄Εθνικής.

Στον 2ο όμιλο, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας υποδέχεται την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ τα Τρίκαλα δοκιμάζονται στο Βελεστίνο από τον Ρήγα Φεραίο. Ο Εθνικός Φιλιππιάδας κοντράρεται με το Μακροχώρι, ενώ ο Οπούντιος Μαρτίνου υποδέχεται τον Θεσπρωτό. Η Αναγέννηση Άρτας έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ ο Δωτιέας Αγιάς θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Πύρασο.

Στον 3ο όμιλο, ο Παναρκαδικός φιλοξενεί τον Πανελευσινιακό, ενώ ο Παναργειακός αντιμετωπίζει τον Αιολικό. Η Δόξα Μανωλάδας υποδέχεται την Αχαϊκή, ενώ ο Βύζας Μεγάρων αγωνίζεται με τον Ζακυνθιακό. Τέλος, ο ΑΟ Λουτράκι θέλει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας.

Στον 4ο όμιλο, ο Ατρόμητος Πειραιά φιλοξενεί τον ήδη πρωταθλητή Κισσαμικό, αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται στην μάχη της ουράς. Τα τρία παιχνίδια που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν και ποιες θα παραμείνουν είναι κυρίως το ΑΟ Γλυφάδας-Γιούχτας, ανάλογα με την εξέλιξη του οποίου θα κριθεί το μέλλον του Ηροδότου που θέλει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσώνα, αλλά και του Ηλυσιακού που υποδέχεται την Κηφισιά. Η Αναγέννηση Ιεράπετρας υποδέχεται Τριγλία Ραφήνας, ενώ η Νέα Ιωνία αντιμετωπίζει τον Αστέρα Βάρης. Τέλος, ο Εθνικός υποδέχεται τον Ιωνικό, σε ένα πειραιώτικο ντέρμπι γοήτρου.

To Top