ΜΠΑΣΚΕΤ

Δάκρυσε για Γκάλη ο Γιοχαλής στον «αέρα»! “Θα φτάσει ψηλά ο Άρης με Γιαννάκη…”

Ο Θανάσης Γιοχαλής πρώην διαιτητής και νυν αθλητικός διευθυντής του Κόροιβου Αμαλιάδας συγκινήθηκε στον ραδιοφωνικό αέρα, μιλώντας για τον Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow radio

Για το ποια θέση είναι καλύτερη, του διαιτητή η του αθλητικού διευθυντή είπε:

Πιο καλά θα ήταν να είσαι στην κερκίδα σαν φίλαθλος, όλες οι θέσεις έχουν τις δυσκολίες τους. Και η θέση του διαιτητή και η θέση του αθλητικού διευθυντή έχουν τις δυσκολίες τους.

Για το Κόροιβος-Άρης είπε:

Έχει δημιουργηθεί μια προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Κόροιβο πάντα να δυσκολεύει τον Άρη μέσα στην Αμαλιάδα. Και πέρσι ο Άρης με πολύ δυσκολία κατάφερε να περάσει από τον Κόροιβο και να πάρει την νίκη. Δεν περίμενα να κερδίσουμε με τέτοια διαφορά είναι η αλήθεια. Έχω παρατηρήσει κάτι που συμβαίνει και πάντα τυχαίνουμε σαν ζευγάρι με τον Άρη στο πρωτάθλημα στις αρχές που οι ομάδες είναι ακόμα ανέτοιμες. Για μένα ο Άρης έπαιξε καλά.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη είπε:

Ο Γιαννάκης είναι ο πόλος έλξης στα γήπεδα. Εχθές τιμήθηκε εδώ στην Αμαλιάδα και ήρθε πάρα πολύς κόσμος. Το υλικό του Άρη για μένα είναι πάρα πολύ αξιόλογο και με τον Γιαννάκη στο τιμόνι πιστεύω θα κάνει καλή πορεία και θα φτάσει ψηλά.

Για το πρωτάθλημα της Basket League και την διαφορά μεταξύ των ομάδων  είπε:

Η ψαλίδα στο πρωτάθλημα έχει «ανοίξει» πάρα πολύ μεταξύ των ομάδων και θεωρώ επικίνδυνα. Οι μικρότερες ομάδες δεν ξέρω άμα μπορούν να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο μέλλον και να δυσκολέψουν  τους «μεγάλους». Δεν βρίσκω λογικό και καθόλου θεμιτό ο Άρης και ο Π.Α.Ο.Κ να μην βρίσκονται ανάμεσα στους διεκδικητές των τίτλων. Η Θεσσαλονίκη ήταν μπασκετομάνα έτσι την θυμάμαι εγώ, κάποτε ήταν η πρωτεύουσα

Για τον Νίκο Γκάλη είπε:

Απόλυτα συγκινημένος και δακρύζοντας στον «αέρα» είπε:

Ήταν συγκλονιστική αυτή η τιμή για τον Γκάλη. Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Τα έζησα αυτά τα παιδιά από κοντά και κάθε φορά που επιβραβεύονται εγώ χαίρομαι, συγκινούμαι και νιώθω περήφανος. Τα νιώθω παιδιά μου.

To Top