Δέκα εκατομμύρια ευρώ χωρίζουν Ρεάλ – Ρονάλντο

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έκανε πρόταση στον Κριστιάνο Ρονάλντο για αύξηση των ετήσιων αποδοχών του, αλλά το… χάσμα μεταξύ τους παραμένει.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μετά από την αναταραχή που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ περί αποχώρησης από τη «βασίλισσα», η διοίκηση του συλλόγου συζήτησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ώστε να βρεθεί λύση και να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Τα ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρουν ότι η Ρεάλ προσφέρει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στον Ρονάλντο συν κάποια μπόνους…

Ωστόσο, φαίνεται πως αυτή η πρόταση δεν ικανοποίησε τον Κριστιάνο, ο οποίος φέρεται να ζητά 40 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο καθαρά για να βάλει την υπογραφή του στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «El Mundo», οι Μαδριλένοι θεωρούν παράλογες τις οικονομικές απαιτήσεις του Πορτογάλου τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να δώσουν τόσα χρήματα για έναν παίκτη 33 χρόνων, ακόμα κι αν αυτός είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

To Top