ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δέσμευση Βασιλειάδη για τα τηλεοπτικά: ξεχωριστή διαπραγμάτευση για τον Άρη!

Θετική εξέλιξη είχε το θέμα των τηλεοπτικών στη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στις ΠΑΕ της Σούπερ λίγκας και τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει δέσμευση Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία από τα χρήματα που θα δώσει η ΕΡΤ θα γίνει ξεχωριστή διαπραγμάτευση τόσο για τον Άρη, όσο και για τον Παναθηναϊκό από τις λεγόμενες “άστεγες” ομάδες για το προφανές.

Ο Άρης, όπως και ο Παναθηναϊκός είναι οι πλέον εμπορικές ομάδες και δικαιούνται να έχουν υψηλότερο μερίδιο από την “πίτα” των τηλεοπτικών.

Φυσικά, όλα θα κριθούν μετά τη συνεδρίαση της Σούπερ λίγκας την Παρασκευή, γιατί πρέπει να συμφωνήσουν και στα άλλα θέματα οι ΠΑΕ, με πρώτο απ’ όλα αυτό της αναδιάρθρωσης.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη υπάρχει μια πρώτη ικανοποίηση στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, όπως εκφράστηκε από την πλευρά του Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος ήταν παρών στην συνάντηση.

To Top