Δέσμευση ότι θα υπάρχουν ανακοινώσεις μέσα σε 20 μέρες…

Στη συνάντηση των δυο εκπροσώπων της διοίκησης της ΠΑΕ (Φουρλίγκας, Κουζούνιας) με τους ποδοσφαιριστές, ειπώθηκαν κάποιες λέξεις αρκετές φορές. Λέξεις, όπως “έλλειψη εσόδων, προβλήματα”, αλλά και “ειλικρίνεια”.

Οι παίκτες του Άρη είδαν μέσα σε ένα χρόνο ουκ ολίγες φορές την πόρτα των αποδυτηρίων να ανοίγει να μπαινοβγαίνουν παράγοντες που μιλούσαν εξ ονόματος της “νέας διοίκησης” και αναφέρονταν σε υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Αυτή τη φορά κανείς δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια που ακούστηκαν δια στόματος Βασίλη Φουρλίγκα: “Ξέρουμε ότι πέρασαν πόσες διοικήσεις, άνοιγε η πόρτα, έμπαιναν και σας έλεγαν λόγια. Χρειαζόμαστε μερικές μέρες 10 με 20 για να μπορούμε να σας πούμε κάποια πιο συγκεκριμένα πράγματα, σε ότι αφορά όλα τα θέματα που σας απασχολούν”.

Δεσμεύτηκαν λοιπόν να υπάρχουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις μέσα σε 20 μέρες, την ώρα που ήδη ξεκίνησαν επαφές και ενέργειες για να κλείσουν σε πρώτο χρόνο κάποιες από τις ανοιχτές πληγές.

Οπως επισημάνθηκε πάντως και χθες στο σχετικό ρεπορτάζ πρόκειται για κινήσεις που δεν μπορούν να λύσουν συνολικά το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα του Άρη… Εκεί άλλωστε είναι γνωστό ότι απαιτούνται ισχυρός-ισχυροί χρηματοδότες που θα εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα της επόμενης μέρας.

To Top