Δέχεται απειλές ο Ισπανός διαιτητής που είπε ότι το πέναλτι της Ρεάλ ήταν ανύπαρκτο!

Ο Εδουάρδο Ιτουάρλαδε Γκονζάλες αποκάλυψε στο Twitter ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του, μετά την δημοσιοποίηση της άποψης του ότι το πέναλτι που δόθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν έπρεπε να σφυριχθεί.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Στο στόχαστρο ορισμένων «αρρώστων» που δεν δέχονται την αντίθετη γνώμη είναι από χθες το βράδυ ο Εδουάρδο Ιτουράλδε Γκονζάλες.

Ο παλαίμαχος Βάσκος διαιτητής, ο οποίος με δηλώσεις του στην εφημερίδα As, σχολίασε ότι δεν βλέπει πέναλτι στην ανατροπή (;) του Λούκας Βάθκεθ από τον Μπενάτια, επέστρεψε μέσω Twitter για να δώσει μία νέα διάσταση στην υπόθεση:

«Σας ζητώ βοήθεια! Είμαι μόνος μου με 27 προσβολές και επιπλέον 5 απειλές θανάτου γι’ αυτό και αλλάζω την άποψη που είπα χθες ότι δεν ήταν πέναλτι», ήταν το ειρωνικό σχόλιο του παλιού Βάσκου διαιτητή, ο οποίος είχε κι άλλα να πει:

«Η αντίδραση αναφορικά με το πέναλτι. Βλέπω τις προσβολές και την λεκτική βία για ένα απλό παιχνίδι, τόσο από την πλευρά αυτών που πιστεύουν ότι ήταν, όσο και αυτών που πιστεύουν ότι δεν ήττα. Αν σε αυτή την χώρα επιτρεπόταν η οπλοφορία, όπως στις Η.Π.Α., τότε θα φοβόμουν περισσότερο».

To Top