Δίδυμοι, ολόιδιοι αλλά αντίπαλοι οι αδελφοί Καλαϊτζάκη

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης αντάμωσε τον δίδυμο αδελφό του Παναγιώτη στο ΟΑΚΑ και η εικόνα τους επιβεβαίωσε την τρομακτική ομοιότητά τους.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης και ο αδελφός Παναγιώτης βρέθηκαν για πρώτη φορά στο ίδιο γήπεδο στο ρόστερ αντίπαλων ομάδων, στο ματς του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Τα δίδυμα αδέρφια, που βρίσκονται σε διαφορετική αθλητική στέγη την τελευταία τριετία, ήταν… απέναντι για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο (σ.σ.: στο παιχνίδι του α’ γύρου, ο Γιώργος ήταν εκτός δωδεκάδας), έστω κι αν στο παρκέ δεν είχαν την ευκαιρία να ανταμώσουν, καθώς ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν έβαλε καθόλου τον Παναγιώτη για λογαριασμό του Αρη.

Οι δυο τους… συναντήθηκαν στο κέντρο του γηπέδου περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ μετά το τέλος του αγώνα έδωσαν συνέντευξη στην Cosmote TV και η κάμερα επιβεβαίωσε αυτό που λένε όλοι όσοι τους γνωρίζουν. Ότι δεν είναι απλά δίδυμοι, αλλά μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Θυμίζουμε ότι αμφότεροι ξεκίνησαν την καριέρα τους από την Κρήτη, πριν μετακομίσουν… πακέτο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Το καλοκαίρι του 2015 χώρισαν όμως οι δρόμοι τους, με τον Γιώργο να παίρνει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Πηγή: sport24.gr

To Top