ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δίπλαρος: “Θρύλος ο Γιαννάκης, μεγάλη μας τιμή…”

Ένα από τα «χρυσά» παιδιά του Άρη, ο Νίκος Δίπλαρος, μίλησε για την επιτυχία της Εθνικής Νέων, αλλά και τους φετινούς του στόχους με Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow radio:

Για το τρίποντο που πέτυχε είπε:

Ήταν ωραία στιγμή, αλλά πιστεύω ότι το τρίποντο αυτό έκανε τόσο πάταγο λόγω ότι εκείνη την χρονική στιγμή ήμασταν κάπως «παγωμένοι» και αυτό το τρίποντο μας τόνωσε το ηθικό.

Ήταν αυτό το κύπελλο ένα μήνυμα από εσάς προς τους προπονητές σας στις ομάδες, ώστε να σε εμπιστευτούν περισσότερο;

Κοιτάξτε δεν είναι ακριβώς το ίδιο, άλλο να παίζεις σε μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης και Παναθηναϊκός, ΆΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό με τόσο κόσμο και πίεση και άλλο να παίζεις Champions League με τόσους καλούς παίκτες και άλλο σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με παιδιά της ηλικίας σου. Δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε κάτι απλά κάνουμε την δουλειά μας.

Ήταν το καλύτερο κλείσιμο για τον Νίκο Δίπλαρο σε μια δύσκολη χρονιά;

Εντάξει δεν πέρασε καλά η χρονιά είχα κάποια προβλήματα τα ξεπέρασα και ευχαριστώ την ομάδα του Άρη και τους Μαχητές Πεύκων γιατί ήταν δίπλα μου και με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές και στο τέλος πήγαν όλα καλά δόξα των Θεό.

Χαρακτηρίζεστε μια από τις ποιο επιτυχημένες φουρνιές της εθνικής ομάδας, τι έχεις να πεις για αυτό;

Κοιτάξτε τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους, έχουμε φέρει δύο κύπελλα οπότε ναι είμαστε, μπορεί να μην είμαστε οι ποιο ταλαντούχοι αλλά το δέσιμο που έχουμε μεταξύ μας δεν νομίζω να το είχε καμία άλλη φουρνιά. Είμαστε 5 χρόνια μαζί και ο ένας νοιάζεται πραγματικά για τον άλλον. Όταν είμαστε μαζί ξεχνάμε τις αντιπαλότητες και γινόμαστε μια παρέα. Είμαστε σαν αδέρφια.

Τι κρατάς από αυτήν την διοργάνωση;

Εννοείται το σήκωμα της κούπας τίποτα άλλο.

Στο αν προτιμάει ο Δίπλαρος ένα τρίποντο από το κέντρο η 3 τρίποντα από την γραμμή του τρίποντου απάντησε:

Τα 3 τρίποντα φυσικά γιατί θα βοηθήσουν την ομάδα περισσότερο.

Αφού τελειώσεις με τις διακοπές σου θα επιστρέψεις Θεσσαλονίκη και στον Άρη με Γιαννάκη προπονητή, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα;

Εννοείται, βασικά ακόμα είναι η αλήθεια ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα έχουμε τον Γιαννάκη προπονητή, είναι ένας θρύλος. Μεγάλη μας τιμή. Και μακάρι να μάθω όσα περισσότερα μπορώ δίπλα του.

Όσο για την παρομοίωση με τον Παναγιώτη Λιαδέλη είπε:

Έχω δει βίντεο και του Λιαδέλη. Ήταν ψυχάρα! Αλλά δεν μπορώ να απαντήσω άμα του μοιάζει δεν το έχω προσέξει.

Στο αν μπορέσει να σηκώσει την φανέλα του Άρη είπε:

Εννοείται ότι μπορώ είναι μεν βαριά αλλά μπορώ!

Ήταν δάσκαλος ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης;

Ναι σε αυτές τις ηλικίες είναι δάσκαλος μπορεί να σε βοηθήσει και έχει έναν τρόπο παιχνιδιού ο οποίος εμένα με βοηθούσε.

To Top