Σε ποιες τέσσερις θέσεις κατέληξαν μετά τη δίωρη μεταγραφική σύσκεψη – “Φωτογράφισαν” Κόκε και Δάρλα

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου δυο ώρες η εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση στον Άρη. Κατέληξαν σε τέσσερις θέσεις, όπου χρειάζεται ενίσχυση, “φωτογραφίζουν” Κόκε…

Συγκεκριμένα, μετά τις πέντε το απόγευμα οι Γιώργος Γαλανός, Περικλής Τράιος, Πάουλο Κάμπος και Γιάννης Τοπαλίδης, έθεσαν επί τάπητος τον μεταγραφικό προσανατολισμό της ομάδας, μετά την αξιολόγηση που έγινε τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι άνθρωποι του Άρη κατέληξαν ότι η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση με τέσσερις παίκτες:

έναν κεντρικό αμυντικό, έναν περιφερειακό επιθετικό που να μπορεί να παίξει και ως οργανωτής (“δεκάρι’), έναν κεντρικό επιθετικό και έναν πλάγιο μπακ.

Σε πρώτη ανάγνωση και από τη συζήτηση που έγινε “φωτογραφήθηκαν” η περίπτωση του Κόκε, η οποία είναι σε πρώτο πλάνο, υπόθεση που έχει αναλάβει ο επικεφαλής του τμήματος Γιώργος Γαλανός, αλλά και αυτή του Δάρλα, όπου οι συζητήσεις είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Το συγκεκριμένο ραντεβού ήταν στο πλαίσιο των πολλών που αναμένονται να γίνουν μέχρι και την 1η Ιανουαρίου, όταν θα ανοίξει κι επίσημα η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου.

Ήδη οι πρώτες κινήσεις όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ έχουν γίνει με και τον Ν΄Λουντούλου να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και τον Κογκνού να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει, ειδικά από τη στιγμή που δεν προπονείται εδώ και βδομάδες, ενώ δεν θα μπορέσει να επιστρέψει πριν από τα τέλη Δεκεμβρίου.

To Top