Δείχνουν ενδεκάδα, δεν προσανατολίζονται σε αλλαγές…

Οι Δημήτρης Μπουγιουκλής και Δημήτρης Σίτσας ενόψει της αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας προσανατολίζονται στο να χρησιμοποιήσουν την ίδια 11αδα που αγωνίστηκε και στο παιχνίδι με την Καστοριά για το Κύπελλο.

Οποιαδήποτε αλλαγή στα πλάνα των δύο τεχνικών για την κυριακάτικη αναμέτρηση αναμένεται να γίνει αντιληπτή στη σημερινή προπόνηση, την τελευταία δυνατή της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι με τους “μαυραετούς”.

Στις σκέψεις του τεχνικού διδύμου μέχρι και σήμερα ήταν να επιμείνει στην ίδια συνταγή. Σύμφωνα με αυτή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Καρατζιοβαλής, που θα έχει μπροστά του στην άμυνα τους Ψυχογιό και Λιόλιο στα άκρα και τους Γιαννίτση και Φερνάντες στο κέντρο.

Συνδετικός κρίκος άμυνας και κέντρου αναμένεται να είναι για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Γκόλιας με τον Προβατίδη να έχει και πάλι ένα πιο επιθετικό ρόλο. Σταυρόπουλος δεξιά και Πόι αριστερά αναμένεται να πλαγιοκοπήσουν την άμυνα της Δόξας, ενώ ο Σουνάς θα αγωνιστεί σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό φουνταριστό της ομάδας που θα είναι ο Καπνίδης.

To Top