Δεκτή η αίτηση αντικατάστασης της διοίκησης Σκόρδα που θα κάνει… αίτηση αναστολής!

Δεκτή έγινε η αίτηση αντικατάστασης της διοίκησης Σκόρδα στην ΠΑΕ Άρης, μετά από μεγάλη καθυστέρηση από την ημέρα εκδίκασής της. Οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν, με τον ορισμό της διοίκησης Στεφανίδη, Ψηφίδη, την ώρα που η πλευρά Σκόρδα δείχνει αποφασισμένη να κάνει… αίτηση αναστολής της απόφασης!

Σύμφωνα με την απόφαση υπ’ αρθμόν 559/14 του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης έγινε δεκτή η αίτηση αντικατάστασης της διοίκησης Σκόρδα και o ορισμός στη θέση της τη διοίκηση Στεφανίδη. Η αίτηση κατατέθηκε από την ΚΜΑ και τον ΑΣ Άρης, καθώς και από μικρομετόχους.

Η απόφαση διορίζει διοίκηση της ΠΑΕ για έξι μήνες τους Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Ψηφίδη, Κουζούνια, Κουσουνάδη (όπως είχε αποφασιστεί στη γενική συνέλευση του Βελλίδειου τον περασμένο Φεβρουάριο) με την υποχρέωση σύγκλισης εντός εξαμήνου νέας Γενικής Συνέλευσης.

Η απόφαση εφαρμόζεται άμεσα αν και υπάρχει νομικός τρόπος για προσβολή της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά της διοίκησης Σκόρδα δείχνει διατεθειμένη να κάνει αίτηση αναστολής της απόφασης και κάθε νομική ενέργεια, τη στιγμή πάντως που υπάρχει γενική κατακραυγή για την παρουσία της από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι και σήμερα!

To Top