ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δεν αποκλείεται κι άλλη αποχώρηση παίκτη από το ρόστερ!

Είναι πολύ πιθανό να μην είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ο τελευταίος που θα αποχωρήσει από το ρόστερ του Άρη που φτιάχτηκε το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σκέψεις να λυθεί και το συμβόλαιο του Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι τραυματίας και δεν αγωνίζεται. Ο Αθηναίου έχει απορρίψει δύο προτάσεις στα τέλη του 2017 από ομάδες του εξωτερικού για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Θέλει να κάνει μια ολόκληρη χρονιά σε μια ομάδα και μετά να κοιτάξει το μέλλον του.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το 80% του συμβολαίου του Αθηναίου είναι καλυμμένο από τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Θέμα να μην είναι πληρωμένος ο παίκτης δεν υπάρχει, όμως, αυτό που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να “θυσιαστεί” – επί της ουσίας – ο Αθηναίου και να λυθεί το συμβόλαιό του ώστε τα χρήματα των τηλεοπτικών να πάνε σε άλλους παίκτες.

Είναι προς το παρόν σκέψη και τίποτα περισσότερο, διότι για να προχωρήσει ένα τέτοιο σενάριο, θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που θα θέλει τον Αθηναίου και θα θέλει και ο παίκτης να πάει.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως το αγωνιστικό – δυστυχώς – έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και η διοίκηση Λάσκαρη προσπαθεί να ρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο το μπάτζετ της φετινής χρονιάς για να μπορέσει να το πληρώσει, αν και είναι πασιφανές ότι μέχρι στιγμής παρουσιάζει τεράστια αδυναμία και σε αυτό το κομμάτι.

To Top