“Δεν είμαι άνθρωπος του Γαλανού! Αν δεν είναι σωστός θα τον διώξουμε”!

Νέες δηλώσεις έκανε ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης σχετικά με την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος του ΑΣ Άρης. Ο κιτρινόμαυρος παράγοντας τόνισε στον… αέρα ότι είναι πρώτος ξάδελφος του Γαλανού, αλλά αν χρειαστεί, εφόσον δεν είναι σωστός ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα τον διώξουν!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Αναλαμβάνουμε τον ΑΣ σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας του και κοιτάμε να αλλάξουμε σελίδα ώστε ο Άρης να αναγεννηθεί από το μηδέν. Θέλουμε να έχουμε μια σύμπνοια, δεν θέλαμε να αφήσουμε τον Άρη να καταστραφεί και είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Άρης έπεσε από μέσα και αυτό πρέπει να σταματήσει να γίνεται. Όλοι πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια για να φέρουμε το καράβι στα ίσια».

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο του Γαλανού: «Δεν είμαι άνθρωπος κανενός. Ο Ζουμπουρίδης είναι πρώτα Άρης και μετά συνεργάτης του Γαλανού και ξάδερφός του. Αν χρειαστεί θα τον ελέγξουμε και αν δεν είναι σωστός θα τον διώξουμε κιόλας».

Για τους στόχους της νέας διοίκησης: «Ο πρώτος στόχος είναι να συγκροτηθούμε σε σώμα εντός 48 ωρών, να κάνουμε μια πρώτη επαφή με όλα τα τμήματα και να ξεκινήσει να λειτουργεί ο Άρης. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά θέματα. Πρέπει να δούμε τα τηλεοπτικά του ποδοσφαιρικού Άρη, τα θέματα που αφορούν το αέριο, το γήπεδο, το γυμναστήριο και γενικά να αναπνεύσει ο σύλλογος».

To Top