“Η μία μου ομάδα για την άνοδο και η άλλη για τη σωτηρία. Δεν ήθελα να βρεθώ σε αυτή τη θέση, αλλά…”

Ο επί σειρά ετών προπονητής τερματοφυλάκων στον Άρη (πρώτη ομάδα και ακαδημίες) και νυν πρώτος τεχνικός του Απόλλωνα Αρναίας, Αντώνης Λεπιτσάς, μίλησε για το προσεχές παιχνίδι της ομάδας του με τους “κίτρινους”.

Είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα αυτή τη στιγμή. Η μία ομάδα μου προσπαθεί την άνοδο και η άλλη ομάδα μου δίνει τη μάχη της να σωθεί.Δεν θα ήθελα να βρεθώ σε αυτή τη θέση, αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι”, τόνισε αρχικά στο “Αθλ. Μετρόπολις” για να συνεχίσει:

“Πάμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, ήρεμο και το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε ο ένας είτε ο άλλος θα έχουν κέρδος με τη νίκη.Δεν θα είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία σε αυτό το σημείο που είμαστε. Μακάρι να σκοράρει τέσσερα γκολ ο Άρης σε κάθε παιχνίδι πέρα από εμάς.

Η ομάδα μου δεν κλείνεται ποτέ πίσω. Και με τον Πανσερραϊκό και με την Καβάλα έχω χάσει με 1-0, έχω παίξει. Ειδικά με την Καβάλα δεν κάνανε φάση, μου έδωσαν ένα πέναλτι που δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν θα κλειστούμε πίσω. Πλέον, δεν με ενδιαφέρει ο ένας βαθμός. Ένας βαθμός ίσον κανένας πλέον”.

To Top