“Δεν θα μηδενιστεί ο Άρης”, αναφέρει ρεπορτάζ από την Αθήνα!

Πολύ δύσκολα θα προχωρήσει ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον μηδενισμό του Άρη και την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει δημοσίευμα αθηναϊκού σάιτ!

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του contra.gr αναφέρει: “Σημαντικά στοιχεία για τα όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια του “Nick Galis Hall”, περιλαμβάνει ο φάκελος του αθλητικού δικαστή που θα επιληφθεί της υπόθεσης του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Στοιχεία που ανατρέπουν ριζικά την εικόνα και οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο αθλητικός δικαστής πολύ δύσκολα θα προχωρήσει στον μηδενισμό του Άρη και στην κατακύρωση του αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ!

Βεβαίως, ο αθλητικός δικαστής είναι ένα ανεξάρτητο όργανο που λαμβάνει τις αποφάσεις του με βάση τους κανονισμούς και το πειθαρχικό δίκαιο αλλά γίνεται αντιληπτό ότι στην προκειμένη περίπτωση, ο φάκελος που έχει στα χέρια του λέει άλλα πράγματα σε σχέση με τα όσα αναφέρονται από τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο στο φύλλο αγώνα! Πολλά από αυτά τα στοιχεία έχουν ήδη αναφερθεί με τη μορφή ρεπορτάζ, σε άρθρο του Δημήτρη Καρύδα στο Contra.gr, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα που προέκυψαν στη διαδρομή!

Το Contra.gr έχει τον πλήρη φάκελο της υπόθεσης στα χέρια του και δεσμεύεται ότι ανεξάρτητα της απόφασης του αθλητικού δικαστή θα εμφανίσει όλα τα στοιχεία στον σωστό χρόνο και μετά την εκδίκαση της υπόθεσης και της ανακοίνωσης του αθλητικού δικαστή. Απλά και μόνο αναφέρουμε αυτή τη στιγμή, ότι καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξουν στην υπόθεση, οι εκθέσεις της αστυνομίας και του εκπροσώπου της ΔΕΑΒ που ανατρέπουν πολλά από τα δεδομένα της υπόθεσης.

To Top