ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλείνουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες της ΠΑΕ ενόψει “επιτήρησης”

Στην τελική ευθεία μπαίνει η εξυπηρέτηση των εκκρεμοτήτων της ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να είναι απόλυτα εντάξει ο φάκελος ενόψει του ελέγχου της επιτροπής επιτήρησης της ΕΠΟ. Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Όπως είναι γνωστό, έχει δοθεί προθεσμία μέχρι 28 Φεβρουαρίου στις ΠΑΕ της Football League προκειμένου να ρυθμίσουν όλες τις εκκρεμότητες και να πάρουν το “πράσινο φως” από την επιτροπή επιτήρησης, διαδικασία που γίνεται κάθε τρεις μήνες.

Όπως είχε σημειώσει ο διευθυντής της επιτροπής αδειοδότησης Γιώργος Δημητρίου, εφόσον μια ΠΑΕ δεν έχει τακτοποιημένα-ρυθμισμένα τα χρέη της, θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών. Στην Αλκμήνης τονίζουν ότι ο φάκελος του Άρη θα είναι απόλυτα έτοιμος και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, ούτε τώρα με την επιτήρηση, ούτε στις 31 Μαρτίου με την αδειοδότηση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εξυπηρετούνται οι δόσεις προς την εφορία (22.500 ευρώ) κάθε μήνα, ενώ μέχρι την Παρασκευή, όπως αναφέρουν στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, θα κλείσουν και οι οφειλές προς τους Τάτο, Ίλιτς για να ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο.

Η ΠΑΕ Άρης έχει ήδη δρομολόγησε τις υποθέσεις Ταυλαρίδη, Αντρέου, Καράμπελα, ενώ σε ότι αφορά την αδειοδότηση απομένει ένα ποσό της τάξης των 65.000 ευρώ, το οποίο διαβεβαιώνεται ότι θα τακτοποιηθεί ενόψει του φακέλου της αδειοδότησης.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην Αλκμήνης, με τη δέσμευση του ίδιου του προέδρου της ΠΑΕ Θοδωρή Καρυπίδη: “δεν θα τους κάνουμε την… χάρη, η ΠΑΕ Άρης θα είναι απόλυτα συνεπής σε ότι αφορά επιτήρηση και αδειοδότηση”!

To Top