“Μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος. Εμείς την άνοδο στο τέλος”

Ο Μάριος Παπαδόπουλος ήταν αυτός που “ξελάσπωσε” τον Άρη, πετυχαίνοντας ένα γκολ που όπως αποδείχθηκε ήταν υπεραρκετό για τους “κίτρινους”, ώστε να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον… βούρκο του γηπέδου της Καστοριάς.

Μετά το παιχνίδι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, τις μεταγραφές αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι: “Σημαντική νίκη γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και δεν μας βοήθησε να παίξουμε, όπως παίζουμε εμείς. Δηλαδή, το προσόν μας είναι ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο”.

Για το ότι αγωνίζεται στις πτέρυγες και αν θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να αγωνιστεί στον άξονα: “Είναι δουλειά του προπονητή. Για εμένα είναι το ίδιο, αρκεί να βοηθάω την ομάδα μου”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: ”Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Καμπανιακό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι”.

Για τις μεταγραφικές προσθήκες: “Σίγουρα είναι έμπειρα παιδιά. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ θα δένουν με την ομάδα και θα μας βοηθάνε”.

Για Καβάλα και Πανσερραϊκό: “Είναι δύο ομάδες δυνατές, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι θα πάρουμε εμείς την άνοδο”.

 

To Top