ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Δεν προσαρμοστήκαμε στην κατηγορία-Δεν με ικανοποιεί το τωρινό κλίμα στην ομάδα”

Ο Ηλίας Σταυρόπουλος ήταν από τους παίκτες που παρέμειναν από το ρόστερ της Σούπερ Λιγκ και επέλεξαν να ακολουθήσουν τον Άρη στο φετινό «Γολγοθά» της Γ΄ Εθνικής, συμβάλλοντας στην επιστροφή του, ωστόσο, η παρουσία του δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, σχολίασε αρχικά τις εξελίξεις αναφορικά με την προσπάθεια που γίνεται για άνοδο της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι θα πρόκειται για απόφαση παράνομη να «φράξουν» τον δρόμο του Άρη προς τη Φούτμπολ Λιγκ:

«Δεν είναι ευχάριστο να περιμένεις από την Αθήνα να αποφασίσουν για το μέλλον σου και να μην έχεις εσύ τις τύχες στα χέρια σου. Δυστυχώς, όμως, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, πρέπει να αναμένεις για τις οριστικές τους αποφάσεις. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι σίγουρα θα ανέβει ο Άρης. Θα ήταν παράνομο και εσκεμμένο να μην τον αφήσουν, καθώς οι νόμοι είναι με το μέρος του».

Για το έφταιξε φέτος και δεν μπόρεσε ο Άρης να προσπεράσει το «εμπόδιο» της κατηγορίας,τόνισε:

«Το επίπεδο της Γ΄ Εθνικής με αυτό της Σούπερ Λιγκ δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Θεωρώ, πως δεν μπορέσαμε να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία της κατηγορίας. Δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, όλες οι ομάδες της κατηγορίας όταν έπαιζαν απέναντι μας έψαχναν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Ειδικά όταν παίζει σε κλειστές άμυνες και σε τέτοια γήπεδα είναι δύσκολο να μην αποφύγεις τις γκέλες και δυστυχώς για εμάς κάναμε αρκετές».

Για το πως κρίνει την δική του φετινή παρουσία καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν,είπε;

«Δεν περίμενα ότι θα είχα μία τέτοια παρουσία. Καμία σχέση με πέρσι. Έστω κι όταν αγωνίστηκα 2-3 φορές στον δεύτερο γύρο έδειξα κάποια πράγματα. Ο κ. Κάμπος είχε μια ενδεκάδα στο μυαλό του και δεν την άλλαζε στην πορεία. Δεν νομίζω ότι με επηρέασε ο τραυματισμός που είχα. Όπως και να έχει έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το αν θα έμενε στον Άρη και τη νέα χρονιά, επεσήμανε:

«Δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έχουμε συζητήσει. Σε περίπτωση που ο Άρης ανέβαινε στη Φούτμπολ Λιγκ θα το συζητούσα να μείνω, αλλά γενικά δεν με ικανοποιεί το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα τώρα. Εάν μου γινόταν πρόταση να παραμείνω, φυσικά και θα το συζητούσα, δεν αποκλείω ποτέ τίποτα».

Για το πως κύλησε το μεσοδιάστημα από την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος μέχρι την τελευταία προπόνηση για φέτος:

«Γενικά ξέραμε ότι πολύ δύσκολα θα γίνουν μπαράζ, ειδικά υπό αυτές τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν. Δεν νομίζω ότι δεν μας βγήκε σε καλό που κάναμε προπονήσεις, αντιθέτως κρατούσαμε ένα καλό αγωνιστικό ρυθμό. Ήταν πολύ καλύτερα από το να κάναμε διακοπές ένα μήνα».

Για το πως αποκόμισε την στήριξη που έδειξε φέτος ο κόσμος του Άρη, είπε:

«Ο κόσμος ήταν πάντα στο πλευρό μας. Η παρουσία του και η στήριξη του ήταν καθημερινή και τον ευγνωμονούμε γι αυτό. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να τον επιβραβεύσουμε. Ακόμα και όταν αντέδρασε ορισμένες φορές, είχε απόλυτο δίκιο».

**Η συνέντευξη δόθηκε στην “Arena Press”

To Top