ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεσύπρης: “Nα μην επαναληφθούν τα φαινόμενα της περσινής σεζόν, με το στήσιμο παρακράτους στο ποδοσφαιρικό τμήμα”

Με ανάρτηση του στο Facebook ο Τάσος Δεσύπρης τοποθετήθηκε για την αυριανή γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη. Αναλυτικά:

“Αγαπητά μέλη του Αθλητικού Συλλόγου “Ο ΑΡΗΣ” ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Σας καλώ αύριο να συμμετάσχετε μαζικά στην Γ Σ, με θέμα την επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τους επόμενους έξι μήνες.

Είμαι βέβαιος ότι όσοι εμφανιστούν, με την πρόθεση να διοικήσουν, θα είναι έμπειροι, σοβαροί, συνετοί και υπεύθυνοι άνθρωποι. Με βάση τα παραπάνω θεωρώ αυτονόητο ότι θα έχουν ενημερωθεί ενδελεχώς για τα πολυποίκιλα, σοβαρότατα και άμεσα προβλήματα και προφανώς θα έχουν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια και ανάλυση τους τρόπους, την μέθοδο και το χρονοδιάγραμμα για την αντιμετώπιση τους.

Εκτιμώ ότι με την παρουσίαση στο σώμα όλου αυτού του σχεδιασμού, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά προς την κατεύθυνση του τεχνοκρατισμού, της οργάνωσης και του ρεαλισμού, γεγονός που θα κάνει όλους μας να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά και αισιοδοξία.

Θεωρώ επιπροσθέτως δεδομένο ότι θα έχουν το απαραίτητο ανάστημα ώστε να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα της περσινής σεζόν, με το στήσιμο παρακράτους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα δοτά Δ.Σ αρεσκείας του κάθε εφόρου, τις περίεργες οικονομικές δοσοληψίες, την επαιτεία και τα καθ’ υπαγόρευση μνημόνια με αδιανόητες δεσμεύσεις όσον αφορά την μελλοντική σύσταση της νέας Π.Α.Ε ΑΡΗΣ. Από κει και πέρα η στήριξη και αρωγή όλων μας στο νέο Δ.Σ του Συλλόγου είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη.

Με τιμή
Τάσος Δεσύπρης

To Top