ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δε χάνει η Μπρέι, με τις κάρτες στο Βραζιλία – Παραγουάη

Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα με τη Βραζιλία και την Παραγουάη να διεκδικούν το τελευταίο «εισιτήριο» για τους «4» της διοργάνωσης. Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η δράση σε Σκανδιναβία, Ιρλανδία και Λατινική Αμερική, από όπου προκύπτουν ορισμένες ενδιαφέρουσες στοιχηματικά προτάσεις.

Παίρνει αποτέλεσμα η Μπρέι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Ιρλανδία και τον αγώνα Μπρέι – Σλίγκο Ρόβερς στον οποίο θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 1.70 στην Magicbet. Η Μπρέι προσπάθησε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική από την Κορκ, ωστόσο, γνώρισε τελικά την ήττα με 1-0. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική της ήττα, αλλά και με το ίδιο ακριβώς σκορ, με την Μπρέι να βρίσκεται πλέον στην ζώνη του υποβιβασμού γνωρίζοντας πως είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Παίζει έτσι σήμερα μόνο για τη νίκη, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα καταφέρει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και να βρεθεί παράλληλα, στο +2 από την σημερινή της αντίπαλο.

Άτυχη στάθηκε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Νταντάλκ η Σλίγκο Ρόβερς, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 9’ χάρη στο τέρμα του Νίελσεν, ωστόσο, ο Λεντγουιθ με αυτογκόλ στο 34’ έδωσε την ευκαιρία στην Νταντάλκ να ισοφαρίσει, ενώ ο Τάουελ με πέναλτι στο 56’ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη για ακόμη μια αναμέτρηση, με την Σλίγκο να παραμένει στην 10η θέση, γνωρίζοντας την δεύτερη συνεχόμενη της ήττα.

Με τα γκολ στη Σουηδία

Συνεχίζουμε με Β’ Σουηδίας και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Ουτσίκτενς – Λιουνγκσκίλε. Νίκη «βάλσαμο» πήρε η Ουτσίκτενς την περασμένη εβδομάδα εντός έδρας κόντρα στη Βάρναμο με 3-0. Ήταν μόλις η πρώτη νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, είχαν προηγηθεί τρεις σερί ήττες ανεξαρτήτως έδρας με συνολικό παθητικό 8 τερμάτων. Από την άλλη, δείχνει να ανατρέπει την κατάσταση η Λιουνγκσκίλε, που προέρχεται από καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα. Είναι αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, προέρχεται από δύο σερί εμφατικές νίκες κόντρα σε ΑΦΚ Γιουνάιτεντ και Γκάις, όπου σκόραρε συνολικά 7 γκολ και έδειξε τις επιθετικές αρετές της. Σήμερα πηγαίνει στην έδρα της Ουτσίκτενς με πολύ καλή ψυχολογία και περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Κερδίζει η Στάμπαεκ

Επόμενη πρόταση από την Α’ Νορβηγίας και το παιχνίδι Στάμπαεκ – Στρομσγκόντσετ, στο οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.25. Αντέδρασε άμεσα η Στάμπαεκ μετά την ήττα απ’ τη Ρόζενμποργκ στα τέλη Μαΐου. Πέρασε με 1-0 απ’ τη δύσκολη έδρα της Σάρπσμποργκ, συνέχισε με το εμφατικό 1-3 επί της Σένια στο πλαίσιο του Κυπέλλου, πήρε εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Μπόντο Γκλιμτ, ενώ την περασμένη Κυριακή πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απ’ την Αάλεσουντ, παρά το γεγονός ότι δεν έκανε καλή εμφάνιση. Στο -5 πλέον απ’ τη πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ, σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να εκμεταλλευτεί πιθανή γκέλα της πρωτοπόρου στο ντέρμπι με τη Μόλντε, το οποίο θα έχει τελειώσει νωρίτερα.

Ανεπηρέαστη απ’ τη διακοπή του πρωταθλήματος έδειξε η Στρομσγκόντσετ. Συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει και έτσι παρέμεινε στο δρόμο των επιτυχιών, αυτή τη φορά επικρατώντας 2-1 εντός έδρας της Τρόμσο. Δεν έκανε κάποια φοβερή εμφάνιση, αλλά ήταν ουσιαστική και συγκεντρωμένη. Προηγήθηκε στο 4’, έκανε το 2-0 στο 67’ και εκεί τελείωσε το ματς. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 4/5 νίκες και σήμερα θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο κόντρα στην Σταμπάεκ. Βέβαια, το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η Στάμπαεκ είναι μια πολύ ισχυρή αντίπαλος και θα τη στηρίξουμε.

«Ειδικό» στοίχημα από το Κόπα Αμέρικα

Τέλος, από τον προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, Βραζιλία – Παραγουάη, επιλέγουμε ένα ειδικό στοίχημα και συγκεκριμένα το Over 5.5 στο σύνολο καρτών, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00. Η Βραζιλία είναι το θεωρητικό φαβορί, αλλά οι Παραγουανοί έχουν αποδείξει ότι αποτελούν «σκληρά καρύδια». Αναμένουμε, λοιπόν, ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με αρκετές κάρτες και το στοίχημα που προτείνουμε έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Top