ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δηλώνει συμμετοχή στη Γ΄Εθνική ο Άρης, για τυπικούς λόγους…

Την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής για τη νέα σεζόν θα δηλώσει την Τετάρτη (5/8) ο Άρης, αποκλειστικά και μόνο για τυπικούς λόγους…

Ως γνωστόν, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στην τρίτη κατηγορία ολοκληρώνεται αύριο και ο Ερασιτέχνης έχει πάρει την απόφαση να δηλώσει τον Άρη στο πρωτάθλημα για δύο λόγους.

Αρχικά, γιατί απαιτείται η διαδικασία αυτή, ώστε να διασφαλίσουν οι “κιτρινόμαυροι” για παν ενδεχόμενο την συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου, εφόσον αυτά διεξαχθούν, αλλά και για να μην μείνει ξεκρέμαστη η ομάδα,στο απευχές σενάριο του μη προβιβασμού στη Φούτμπολ Λιγκ. Ο συνδυασμός της μη δήλωσης συμμετοχής και της μη ανόδου, θα αναγκάσει τον Άρη να παλέψει με τα… φαντάσματα του τοπικού!

Με την συμβολή, παράλληλα, του Κώστα Παπαδόπουλου, ζητήθηκε η λήξη της προθεσμίας να μεταφερθεί για τις 17/8, καθώς μέχρι να επικυρωθούν οι βαθμολογίες, ομάδες, όπως ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου, δεν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή,καθώς λογίζονται μέχρι στιγμής ως ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.

Στην Αλκμήνης θεωρούν ότι πρόκειται για μία κίνηση απαραίτητη και σε καμία περίπτωση, απόφαση υποχώρησης στην γενικότερη προσπάθεια των τελευταίων μηνών για την άνοδο της ομάδας…

To Top