Δημητρίου: “Ο Άρης έχει πάρει το εισιτήριο για την SuperLeague”

Ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Πέτρος Δημητρίου, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη τύπου:

“Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ανοιχτά. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε το γκολ, είχαμε ευκαιρίες και σε καμιά περίπτωση δεν ήρθαμε για κλεφτοπόλεμο. Είναι μια ομάδα πρώτη και σίγουρα πολύ καλή. Εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα που έχει χτιστεί σε 2,5 μήνες. Δεν μπήκαμε να παίξουμε με τρεις ζώνες άμυνες. Παίξαμε ανοιχτά, πιέσαμε ψηλά και διεκδικήσαμε το παιχνίδι. Μετά από ένα σημείο, είχαμε κόπωση. Είναι παίκτες που ήρθαν από την Κ19, την Γ εθνική με λίγες συμμετοχές.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Άρη, που έχει πάρει το εισιτήριο για την SuperLeague. Καλή συνέχεια και στον φίλο μου τον Σπανό και τον Μυροφορίδη” τόνισε αρχικά ο Πέτρος Δημητρίου.

Για τον αν θα σωθεί η ομάδα: “Η ομάδα έχει σωθεί νομίζω. Έχει 21 πόντους, αν δεν υπάρξει το -3. Έχουμε παιχνίδια στην έδρα μας και μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσουμε κάθε παιχνίδι. Κάνουμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια, κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με την έκβαση του σκορ. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 4-3 σε μια φάση που εγώ εκτιμώ ότι δεν είναι οφσάιντ. Παλέψαμε και κάναμε ότι αντέξαμε.”

To Top