ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαμαντόπουλος: “Δεν έχω να αποδείξω τίποτα, ο κόσμος με στήριξε”

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε για την νίκη του Άρη, αναφέρθηκε στην κριτική που δέχθηκε και τόνισε ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των κιτρινόμαυρων. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αρχικά τόνισε:

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα παραδοσιακά με έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε με μια πολύ καλή εμφάνιση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια. Συνεχίζουμε τη δύσκολη πορεία που έχουμε μέχρι το τέλος. Θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να τελειώσουμε όσο πιο σύντομα την άνοδο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ και μας βοηθούσε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

Για το ποιός είναι πιο μεγαλύτερος εχθρός του Άρη:

Η κακή μας μέρα. Αν πρέπει να είμαστε αυτοί που είμαστε δεν θα έχουμε πρόβλημα ποτέ. Αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνουμε 16/16 νίκες αλλά σίγουρα θα είμαστε δυναμικοί και θα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Μια νίκη έχει πολλούς συντελεστές. Μπορεί να είσαι και άτυχος. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα πηγαίνει καλύτερα, βάζει περισσότερα τέρματα και παράγει θέαμα

Για το αν ένιωσε αμφισβήτηση από τον κόσμο της ομάδας:

Ο κόσμος πάντα θα έχει μια πικρία όταν χάνουμε ευκαιρίες. Ο κόσμος που με στήριξε όμως ήταν πολύ περισσότερος και τον ευχαριστώ πολύ. Όλοι στάθηκαν κοντά μου. Εγώ σαν Δημήτρης δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Ξέρω να το χειρίζομαι. Δε με επηρέασε ούτε αρνητικά, ούτε θετικά το γκολ.

Η πίεση υπάρχει πάντα, και είναι καλό να υπάρχει. Όταν αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης, πάντα υπάρχει πίεση. Τη πίεση την αντλείς και εσύ σαν χαρακτήρας από τον εαυτό σου. Ήταν σίγουρα το λεπτό που πέτυχα το τέρμα, οι τρεις βαθμοί που έδινα στην ομάδα μου. Με χαροποίησε.

To Top