ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ραντεβού… διαζυγίου με Αναστόπουλου, κρατάει αποστάσεις η ΠΑΕ για Βοσνιάδη, όλα ανοιχτά για τον διάδοχο

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο στο θέμα του προπονητή του Άρη. Ραντεβού… διαζυγίου με Αναστόπουλο, κρατάει αποστάσεις η ΠΑΕ για Βοσνιάδη, όλα ανοιχτά για τον διάδοχο.

Αναλυτικά:

1. Το απόγευμα αναμένεται να γίνει το ραντεβού ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Νίκο Αναστόπουλο, ώστε να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου. Ο 59χρονος τεχνικός μιλώντας το πρωί στο στενό του περιβάλλον, τόνιζε ότι εφόσον η κατάσταση έχει διαμορφωθεί έτσι και είναι “επιβεβλημένη μια αλλαγή στον πάγκο” είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει, εφόσον όμως διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

2. Σε ότι αφορά τον διάδοχο του Αναστόπουλου, όλα είναι ανοιχτά. Τα ονόματα των Δημήτρη Ελεθερόπουλου και Τραϊανού Δέλλα (βρισκόταν στην Ιταλία αυτές τις μέρες και γύρισε σήμερα) είναι πρώτα στην λίστα, χωρίς πάντως προς το παρόν, να έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση. Από το περιβάλλον και των δυο προπονητών την ίδια ώρα, προκύπτει ένας προβληματισμός σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Άρη αυτήν τη στιγμή.

3. Για τον Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος είναι στα Τρίκαλα, αλλά βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, η ΠΑΕ Άρης κρατάει αποστάσεις, διαψεύδοντας μάλιστα ότι την απασχολεί αυτήν την στιγμή. “Δεν υπάρχει κανένα θέμα Βοσνιάδη, δεν ασχολούμαστε με προπονητές άλλων ομάδων” είναι η θέση που υπογραμμίζεται από την Αλκμήνης.

 

To Top