Δικαίωμα Σκόρδα για νέα ασφαλιστικά!

Το δικαίωμα που έχει να καταθέσει νέα αίτηση παροχής προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων (κατά της απόφασης 559/14), φαίνεται πως εξετάζει η νομική πλευρά του Λάμπρου Σκόρδα, μετά την απόρριψη του σημερινού σχετικού αιτήματος.

Ο τέως πρόεδρος του Αρη, δεν δείχνει διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα, προκειμένου να επιστρέψει στη διοίκηση της ΠΑΕ, αν και όπως εξελίσσονται τα πράγματα, χάνει σιγά-σιγά τα νομικά του επιχειρήματα.

Θυμίζουμε πως στις 13 Μαϊου, είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της αίτησης αναστολής της συγκεκριμένης απόφασης, ενώ εκκρεμεί και η συζήτηση της κύριας έφεσης, η οποία δεν έχει πάρει δικάσιμο.

Ωστόσο, μετά τη σημερινή ετυμηγορία του δικαστηρίου, οι πιθανότητες επανάκαμψής του στη διοίκηση είναι λιγοστές, όχι μόνο γιατί υπάρχει πια δεδικασμένο, αλλά και διότι στις 21 Ιουλίου λήγει, ούτως ή άλλως, η διορισμένη θητεία του από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης. Υπ΄ αυτό πρίσμα και με δεδομένο πως τα δικαστήρια κλείνουν, λόγω εκλογών στις 14 Μαϊου, οι αποφάσεις θ΄ αργήσουν να εκδοθούν και επομένως, επί της ουσίας, ακόμα και στην περίπτωση που ο κ. Σκόρδας δικαιωθεί, θα πρόκειται για δικαίωση άνευ αντικειμένου.

Πηγή: novasports.gr
To Top