“Διπλό” τίτλου για Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έχει πάρει φόρα και οδεύει ολοταχώς προς τη δόξα. Με πρωταγωνιστή τον Στέρλινγκ, που πέτυχε 2 γκολ και έδωσε μία ασίστ, νίκησε 3-2 την Νόριτς στο «Carrow Road», για την 35η αγωνιστική και ήρθε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία, πρώτου μετά από 24 χρόνια.

Οι «κόκκινοι» αξιοποίησαν στο έπακρο τη «νίκη-δώρο» της Σάντερλαντ επί της Τσέλσι και φτάνοντας τους 80 βαθμούς, είναι στο +5 από τους «μπλε» τους οποίους υποδέχονται την επόμενη Κυριακή (27/4) στο «Ανφιλντ». Επιπλέον, βρέθηκαν στο +9 από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Η Λίβερπουλ μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και φάνηκε να «καθαρίζει» το ματς με τα δύο γρήγορα γκολ των Στέρλινγκ (4′) και Σουάρες (11′). Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στα μέτρα της, ωστόσο στο δεύτερο τα «καναρίνια», που μάχονται για την παραμονή, πίεσαν και μείωσαν στο 54′ με τον Χούπερ. Η «απάντηση» ήρθε άμεσα από τον Στέρλινγκ στο 62′, όμως το γκολ του Σνόντγκρας στο 77′ έφερε και πάλι τη Νόριτς σε απόσταση «βολής» και… το άγχος στους «κόκκινους».

Ωστόσο, το 2-3 δεν άλλαξε ως το τέλος και η Λίβερπουλ πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη που την εδραιώνει στην κορυφή και την καθιστά σούπερ-φαβορί για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

πηγή: sentragoal.gr

To Top