Δοκιμών συνέχεια! Στα βασικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και ο Φερνάντες…

Σε θέση… αίνιγμα μετατρέπεται αυτή του δεξιού μπακ, καθώς οι δοκιμές είναι καθημερινές από πλευράς τεχνικής ηγεσίας που δείχνει να μην έχει ακόμα καταλήξει στον παίκτη που θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Γεωργιάδη.

Κι ενώ η περίπτωση του Σταυρόπουλου συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, στη χθεσινή προπόνηση χρόνο συμμετοχής με τους βασικούς πήρε ο Βάσκο Φερνάντες που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα τη θέση του στο κέντρο της άμυνας από τον Γκόλια.

Ο Πορτογάλος δοκιμάστηκε για πρώτη φορά φέτος στη συγκεκριμένη θέση και δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα ξεκινήσει βασικός, με την τεχνική ηγεσία να ποντάρει στα αμυντικά του χαρακτηριστικά ως παίκτη.

Όσον αφορά το δεξί άκρο της επίθεσης εκεί η τεχνική ηγεσία φαίνεται να καταλήγει στον Μάριο Παπαδόπουλο. Ή τουλάχιστον έτσι προκύπτει από τις δοκιμές των προπονήσεων. Αν υπάρξει τελικά κάποια έκπληξη θα φανεί πριν τη σέντρα. Οι επιλογές, άλλωστε δεν είναι πολλές με τον Νάκα να είναι η πιο αξιόλογη από αυτές.

To Top