Δυο επιστροφές μέτρησε ο Πρίφτης

Μειώθηκαν τα προβλήματα για τον Δημήτρη Πρίφτη αφού ο Κώστας Χαρίσης και ο Δημήτρης Καραθανάσης επέστρεψαν στις προπονήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του, στην προετοιμασία για τον Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μούρτος.

Όπως αναφέρεται στο arisbc.gr “με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, το Σάββατο 7/3 (5μ.μ.) στο «Nick Galis Hall».

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε τον Κώστα Χαρίση και τον Γιάννη Καραθανάση να επιστρέφουν στη δράση, μετά τη χθεσινή (3/3) απουσία τους από τις προπονήσεις. Τόσο ο έμπειρος σέντερ, όσο και ο 24χρονος φόργουορντ πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση, δείχνοντας να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν (ενοχλήσεις στον αστράγαλο και το γαστροκνήμιο αντίστοιχα).

Ο Σπύρος Μούρτος από την πλευρά του (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), πήρε μέρος μόνο στην προθέρμανση και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Της προπόνησης προηγήθηκε προβολή βίντεο με αγώνες του προσεχούς αντιπάλου του ΑΡΗ. Αύριο Πέμπτη (5/3) η προετοιμασία θα συνεχιστεί με διπλή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Πριν από την απογευματινή προπόνηση οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη θα παρακολουθήσουν βίντεο με τον Κόροιβο”.

To Top