Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ! Αλλιώς τιμωρείται ο Άρης, αλλιώς οι υπόλοιπες ομάδες!

Ο Άρης στον αγώνα με την ΑΕΚ τιμωρήθηκε με 4.950 ευρώ χρηματικό πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα και την ανάρτηση δύο πανό που αφορούσαν την επέτειο μνήμης από τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Από τον ίδιο αθλητικό δικαστή ΑΕΚ και Τρίκαλα, των οποίων ο αγώνας ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω επεισοδίων, θα πληρώσουν 4.200 ευρώ μαζί! Τι συμβαίνει;

Είναι εξοργιστικό να μην έχει συμβεί το παραμικρό επεισόδιο στο Αλεξάνδρειο, οι φίλαθλοι του Άρη να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά και οι κίτρινοι να έχουν ήδη τιμωρηθεί με 22.250 ευρώ σε χρηματικά πρόστιμα (από τους αγώνες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ).

Ειδικά από τη στιγμή που στον αγώνα των Τρικάλων με την ΑΕΚ στη θεσσαλική πόλη το περασμένο Σάββατο έγιναν σοβαρά επεισόδια, τα οποία φυσικά ποτέ δεν κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο ανεκδιήγητος Αναστόπουλος, που για ψύλλου πήδημα διέκοψε τον Οκτώβριο το παιχνίδι στο Παλέ εις βάρος του Άρη.

Ο αθλητικός δικαστής που τιμώρησε τους κίτρινους με 5.000 ευρώ επειδή ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα και αναρτήθηκαν δύο πανό στον αγώνα με την ΑΕΚ (με την σπουδή του Καρακατσούνη βεβαίως – βεβαίως, ο οποίος τιμωρήθηκε μία αγωνιστική για την απόδοσή του σε εκείνο το ματς), τιμώρησε την ΑΕΚ γιατί οπαδοί της πέταξαν μπουκάλια νερού και άναψαν πυρσό και για υβριστικά συνθήματα με 2.200 ευρώ, ενώ τα Τρίκαλα τιμωρήθηκαν με 1.000 ευρώ γιατί οπαδοί έσπρωξαν διαφημιστικές πινακίδες και έφτυναν τους παίκτες της ΑΕΚ και τους διαιτητές. Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος για ρίψη αναπτήρα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τιμωρήθηκε με 1.000 ευρώ!

Τα ποσά μπορεί να φαίνονται μικρά, αλλά στην ουσία δεν είναι. Ειδικά για τον Άρη που έχει τιμωρηθεί μέχρι σήμερα αδίκως με 22.250 ευρώ, χρήματα που θα παρακρατήσει ο ΕΣΑΚΕ από τον ΟΠΑΠ ή τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Τα χρήματα αυτά αντιστοιχούν σε ένα συμβόλαιο παίκτη στο μπάτζετ που έχει ο Άρης, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο πλήττεται η ομάδα από τέτοιου είδους αδικίες.

To Top