ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύσκολα στα μπαράζ (αν γίνουν) ο Παναργειακός, που διαλύεται!

Δραματικές ώρες για το ιστορικό σωματείο του Άργους, πιθανού αντιπαλου του Άρη στα μπαραζ ανόδου των δευτεραθλητών (… αν γίνουν).

Δύσκολα είναι τα πράγματα στον Παναργειακό σύμφωνα με το paratiritis-news.com, καθώς αυτά που ακούστηκαν στη χθεσινοβραδινή Γενική Συνέλευση της ομάδας μόνο ελπιδοφόρα δεν είναι. Μπαίνει Αύγουστος και αντί να έχει ξεκινήσει προετοιμασία για τα μπαράζ της Β’ Εθνικής, η ομάδα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση καθώς μόλις 8 ποδοσφαιριστές έχουν μείνει, ο Νίκος Ρονιώτης παράτησε την ομάδα και δεν θα ασχοληθεί ξανά, η διοίκηση παραιτήθηκε, ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι δεν θα δώσει χρήματα και με δεδομένα τα παραπάνω γίνεται σαφές πως όχι μόνο δεν θα μπορέσει να πάει στα μπαράζ αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο να δηλώσει συμμετοχή ακόμα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη νέα χρονιά.

Η ομάδα διαλύεται και στη χθεσινή Γενική Συνέλευση δεν βρέθηκε κανένας να πάρει έστω και την παραμικρή ευθύνη, παρά όλοι όσοι μίλησαν το μόνο που υποστήριξαν ήταν ότι έχουν βοηθήσει τον Παναργειακό, έχουν βάλει χρήματα και πως για όλα φταίει ο Καβακάς.

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Μπακοπάνος όταν ρωτήθηκε για το… μπέρδεμα με τις φανέλες στον αγώνα της χρονιάς με τον Πανελευσινιακό απολογήθηκε πως δεν φταίει αυτός γιατί είχε σπασμένο χέρι και δεν έγραψε ο ίδιος το φύλλο αγώνα. Ίσως να είχε και πρόβλημα στα μάτια γιατί βρισκόταν εκεί και δεν πρόσεξε ότι άλλα νούμερα στις φανέλες είχαν δηλωθεί και άλλα φόρεσαν οι παίκτες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά ο Παναργειακός με σκορ 0-3.

Ρωτήθηκε δε, ποιος ήταν υπεύθυνος γι’ αυτό το σφάλμα και απάντησε ο Παπαδάκης και στη συνέχεια που τον ρώτησαν γιατί δεν έφυγε ο Παπαδάκης αμέσως μετά, πετάχτηκε ο Πιλιγκίκος και απάντησε πως τον κράτησε ο Δήμαρχος γιατί έχει καλή καρδιά…. Καφενείο η ομάδα, στο μόνο που συμφώνησαν όλοι είναι ότι δεν φταίει κανένας τους και πως για όλα φταίει ο προπονητής. Ο “Μουρίνιο της Βέροιας” όπως τον αποκάλεσαν χαρακτηριστικά.

To Top