ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δύσκολη περίπτωση ο Ρόσα, αρέσει όμως στον Άρη…

Προ εβδομάδων, σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχαμε αναφερθεί στο ενδιαφέρον του Άρη για τον Φάρλεϊ Ρόσα, ο οποίος αναμενόταν -όπως κι έγινε- να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό στον οποίο αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια, ως δανεικός από την Μόντε Αζούλ.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου με πορτογαλικό διαβατήριο, όσο θελκτική μοιάζει, άλλο τόσο δύσκολη είναι τη δεδομένη χρονική περίοδο. Ο ίδιος αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό, που δηλώνει ανήμπορος να έρθει σε συμφωνία με τον βραζιλιάνικο σύλλογο στον οποίο ανήκει ο παίκτης για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Φημολογείται πως η Μόντε Αζούλ αξιώνει ένα ποσό πάνω από τα 300.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει ως ελεύθερο, ωστόσο, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Επί της ουσίας και σύμφωνα με πληροφορίες της «Fair Play Press», ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να μην δοθεί εκ νέου δανεικός στην ομάδα του Αγρινίου, καθώς έχει ενημερωθεί για το πιθανό επίσημο ενδιαφέρον δύο ομάδων της Σούπερ Λίγκα. Του Άρη αλλά και του… Ολυμπιακού! Αν και πολύ δυνατά παίζει και το ενδεχόμενο του εξωτερικού, ως επόμενος σταθμός στην καριέρα του 24χρονου ποδοσφαιριστή.

Το σίγουρο είναι πως οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν μία επαφή με τον ατζέντη τους στην Ελλάδα, ο οποίος είχε πλησιάσει τον Θοδωρή Καρυπίδη και τον είχε ενημερώσει για τον ποδοσφαιριστή.

Γίνεται επομένως αντιληπτό πως είναι μία καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή για την επίθεση, δεν καταλαμβάνει θέση ξένου από τη στιγμή που έχει κοινοτικό διαβατήριο στα χέρια του, ωστόσο, οι απαιτήσεις της τωρινής του ομάδας, αλλά και το ενδιαφέρον από Ελλάδα και εξωτερικό θα θέσουν «εμπόδια» ως προς την απόκτησή του.

To Top