ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να κλείσουν Μπρέι και Τζόουνς

Λάκι Τζόουνς και Τι Τζέι Μπρέι περνούν στο προσκήνιο για τον Άρη τα προσεχή 24ωρα και στόχος των κίτρινων είναι να καταφέρουν να κλείσουν και τους δύο Αμερικανούς παίκτες.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Άρης εντείνει τις προσπάθειές του για να κάνει δικούς του τους Λάκι Τζόουνς και Τι Τζέι Μπρέι. Οι δυσκολίες είναι πολλές, αυτό είναι δεδομένο, όμως, οι κίτρινοι θεωρούν πως έχουν τις πιθανότητες να ολοκληρώσουν συμφωνίες.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα επιδιώξει να συναντήσει στο Λας Βέγκας τον Τζόουνς, ενώ παράλληλα είναι σε ανοικτή γραμμή και με την πλευρά του Μπρέι.

Αν οι κίτρινοι είχαν την οικονομική δυνατότητα να “ανεβάσουν” τις προσφορές τους, τότε είναι σίγουρο ότι και ο Τζόουνς και ο Μπρέι θα είχαν ήδη ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει και έτσι ο Άρης επί της ουσίας προσπαθεί να πείσει τους Αμερικανούς ότι είναι το αγωνιστικό τους συμφέρον να παίξουν του χρόνου στο Αλεξάνδρειο, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχος, ειδικό βάρος και ξεχωριστή δυναμική και παίζει και στην Ευρώπη.

To Top