ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Δύσκολο”! Η πρώτη λέξη στα ελληνικά που ακούστηκε από Ισπανικά χείλη

“Δύσκολο”! Η πρώτη λέξη στα ελληνικά που ακούστηκε από Ισπανικά χείλη κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας της προετοιμασίας του Άρη! Τυχαίο; Σίγουρα συμβολικό, κάτι που καταγράφει πολλά.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ξεχωριστό στιγμιότυπο λίγο πριν ολοκληρωθεί η δεύτερη προπόνηση του Άρη στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Ο ήλιος άρχισε να χάνεται πίσω από τις κορυφές του Βερμίου. Ο Τέλμο ντε Αντρές συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του Άρη και λίγο πριν δώσει το πρόσταγμα για τις ασκήσεις “αποθεραπείας” τους μίλησε εξηγώντας τους κατά κάποιο τρόπο το τι έκαναν σε αυτήν την πρώτη μέρα.

Η ένταση και ο ιδρώτας στα πρόσωπα όλων. Κάποια στιγμή από τα χείλη του βγήκε η λέξη “είναι δύσκολο” σε… άπταιστα ελληνικά, καταγράφοντας προφανώς το τι έγινε και το τι θα επακολουθήσει.

Η πρώτη λέξη στα ελληνικά: δύσκολο.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης κι ενώ ο Πάκο Ερέρα κατευθυνόταν από το γήπεδο στο ξενοδοχείο, τον πλησιάσαμε και του είπαμε αυθόρμητα: “Η πρώτη λέξη στα ελληνικά που μάθατε ως τεχνικό τιμ είναι ‘δύσκολο’, μάλλον αυτό σημαίνει πολλά;”, για να “εισπράξουμε” το πλατύ χαμόγελο του Ισπανού τεχνικού, γεμάτο νόημα, αλλά και ικανοποίηση.

Είναι γεγονός ότι ο Άρης άρχισε να γράφει μια νέα σελίδα. Επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία, επιστρέφει στην φυσική του θέση, με όλη εκείνη την δημιουργική αγωνία και τον προβληματισμό του κόσμου του, αναγνωρίζοντας ότι έχει δύσκολο δρόμο να διαβεί…

Αρκεί όλοι όσοι θα σηκώσουν το βάρος της φανέλας, της ιστορίας, του συλλόγου να σταθούν στο ύψος τους…

 

To Top