“Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με αρχές και δυνατή άμυνα”

Δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της που διαθέτει δυνατή άμυνα χαρακτήρισε το αυριανό με τον Άρη ο Κώστας Μέξας.

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ δήλωσε αρχικά: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκάθαρη προπονητική κατεύθυνση, είναι πολύ δυνατή στην άμυνα, με συγκεκριμένες αρχές που προσπαθούν όλοι οι παίκτες να εξυπηρετήσουν. Έχουν και αυτοί κάποια σκαμπανεβάσματα στην επίθεση, αλλά είναι λογικό επειδή είναι αρχή ακόμα. Βασικοί πυλώνες της στην επίθεση είναι ο Βεζένκοφ και ο Πάσαλιτς. Με την επιστροφή του Τόμας θα δούμε πως θα αντιδράσουν. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στον αγώνα, ακόμα περισσότερο σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και να διαβάσουμε κάποιες αδυναμίες του Άρη, να τις εκμεταλλευτούμε και αποκτήσουμε πλεονέκτημα.Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Πρόσθεσε πως «τα παιδιά προσπαθούν πολύ και έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης, κυρίως στον τρόπο σκέψης στην επίθεση. Εκεί ίσως μας λείπε κάπως η αποτελεσματικότητα ακόμα, αλλά πρέπει να σουτάρουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι έχουμε έναν δύσκολο αγώνα, με μια μεγάλη ομάδα. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι τον θέλουμε κοντά μας κυρίως στις δύσκολες στιγμές του αγώνα, γιατί θα υπάρξουν και τέτοιες».

To Top