“Δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης είναι πολύ δυνατή ομάδα”

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Άρη με δύο  απώλειες της τελευταίας στιγμής μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Κακαρούδη και την αποχώρηση του Τζέι Αρ Μπρέμερ. “Δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια πολυ δυνατή ομάδα”, σχολίασε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο συμπολίτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για αυτό το παιχνίδι με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό της Πυλαίας με την συμμετοχή όλων των διαθέσιμων παικτών και του εφήβου Θανάση Χονδρογιάννη. Πριν από την προπόνηση έγινε ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους κίτρινους υποστήριξε: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τις παρούσες συνθήκες, απέναντι σε μία καλή ομάδα που το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Ο Άρης στηρίζεται στην πολύ δυνατή του άμυνα και σε στοχευμένες και διαφορετικές μορφές επίθεσης. Εμείς πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, πειθαρχία στο αγωνιστικό μας πλάνο και πάνω από όλα τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα”.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθεί αύριο το μεσημέρι στο κλειστό της Πυλαίας κι από εκεί θα αναχωρήσει για το Αλεξάνδρειο, στο οποίο θα είναι και ο Κώστας Χαραλαμπίδης με τον Κώστα Κακαρούδη, παρά τον τραυματισμό τους.

To Top