ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δ. Γιαννάκης: “Στο 200% των δυνατοτήτων μας”

Ο Δημήτρης Γιαννάκης ανέλυσε τεχνικά τον αυριανό αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας την μεγάλη επιθυμία όλων μέσα στην ομάδα για επιστροφή στις νίκες.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο γιος και άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη τόνισε: “Το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερο και για τις δύο ομάδες. Αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ έχει μία καλύτερη ισορροπία στο αγωνιστικό και στο εξωαγωνιστικό του κομμάτι, έχει πάρα πολλές επιλογές παικτών, έχει φέρει νέους παίκτες, κάτι που τον έχει βοηθήσει πολύ. Εμείς είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας θέλει τη νίκη και θα μας βάλει πίεση.

Από την πλευρά μας, θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μαζέψουμε τα ριμπάουντ, να μην αφήσουμε δεύτερες ευκαιρίες στους αντιπάλους μας και να σταματήσουμε το τρανζίσιον παιχνίδι τους. Ο ΠΑΟΚ έχει επιλογές, έχει ποιοτικούς Έλληνες και ξένους παίκτες, όπως για παράδειγμα τον Γκος, ο οποίος είναι σκόρερ και είναι ένας επικίνδυνος παίκτης.

Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα θα είμαστε σκληροί, θα παλέψουμε και θα παίξουμε στο 200% των δυνατοτήτων μας. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να είναι δίπλα μας, να είναι ήρεμος και να μην παρασυρθεί, ούτως ώστε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που μπορεί να μας δώσει, για να πετύχουμε αυτό που όλοι μας θέλουμε, τη νίκη”.

To Top