“Είμαι πολύ ευχαριστημένος, βελτιωνόμαστε συνεχώς”

Aπόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς έμεινε ο Πάουλο Κάμπος.

Για την εικόνα της ομάδας:“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών. Εκαναν αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, πάρα πολύ καλά. Είμαι σίγουρος πως αν ρωτήσουμε οποιοδήποτε παίκτη για την εικόνα της ομάδας, θα πεί πως είμαστε καλά και ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς. Για μένα ήταν σημαντικό που χρησιμοποίησα όλους τους παίκτες. Δεν κοίταξα το αποτέλεσμα, αλλά την εμφάνιση”.

Για την απόδοση του Σανιά: “Προσπάθησε πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο ένας επαγγελματίας παίκτης να μην έχει επίσημα παιχνίδια. Η αυτοσυγκέντρωση, το κίνητρο και η ψυχολογία του, πέφτουν. Η πάσα του στο πέναλτι ήταν εξαιρετική. Ελπίζω πως τον Γενάρη θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση”.
.
Για τη χρησιμοποίηση του Ψυχογιού στα χαφ: “Είναι στη διαδικασία της προπόνησης μας, να δοκιμάζουμε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, για να είναι έτοιμοι αν και εφόσον χρειαστεί”.

Για τη διαφορά στην απόδοση της ομάδας: “Ολοι οι παίκτες ξεκίνησαν από το μηδέν. Το παιχνίδι ήταν 50%-50%. Στο πρώτο μέρος είχαμε δύο καλές ευκαιρίες, ενώ δεν δώσαμε ευκαιρίες στην Καλαμαριά να σκοράρει. Η ομάδα ήταν καλά οργανωμένη. Το ότι σκοράραμε στην έναρξη της επανάληψης έκανε τη διαφορά και αυτό ήταν το σημαντικό”.

To Top